![]() |
|
Mini Stepne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2014 Saat 12:01 |
ben buluverdim :/ bir bak
http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/482221468.htm?ca=18_s
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
ErDeM___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben stepnesiz gezeyim ogun başıma bişi gelir bahtsızım okonularda sprey güzel ama yarılmalarda sıkıntı. Yani mini stepneye taktım ama fiyat olarak çok ikinci elini bulamıyorum izmit istanbulda birkaç çıkmacıları araştırdım ama bulamadım.
|
|
![]() |
|
ErDeM___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Bende yol yardımıyok mini stepneleride araştırdım 4*108 bijon aralıklarında çok yok olanlarda 250 -300 tl civarı çıkma bulabilirmiyim acaba bildiğiniz bir yer varmıdır.
|
|
![]() |
|
Hocam valla ben yılda 25-30 arası yol yapıyorum bundan once 307 tecnoplas vardı bundada aynı motor var benzinde ocağa incir ağacı diker diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben de stepnesiz geziyorum lastik tamir spreyi ve çakmaktan çalışan mini kompresör aldım, 7 bin km oldu Maşaallah daha ihtiyacım olmadı. Birazda yol yardımına güveniyorum.
|
|
![]() |
|
road26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
tüpde kar edecekmisin yakıt fiyatları malum o masrafı çıkarıcakmı
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
lastik köpüğü de koyabilirsin. patlakta iş görür fakat yarık olursa yolda kalırsın. mini sptepne de lastikciye kadar iş görür.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Merhaba 2001 model 206 araçıma tüp taktırmak istiyorum stepnenin olduğu yere ama zaten cok küçük olan bagajı stepneyle doldurmamak için mini stepne koymak istiyorum tavsiye edermisiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |