|
#DOĞANBİZEPATSOAL |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Köfte mi? Tekirdağ mı? Başlık nerede link arkadaşlar adımı yazdırayım :)
|
||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
buğra bana köfte ısmarlamazmış ben gelmiom
|
||||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Erikliye yakın ordan denize gideriz yada direk eriklide buluşalım
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Arkadaşlar arabaya ne zaman bişey yaptırsam mutlaka bişey oluyo en son arka stop takımı ve peugeot yazısından sonra bugunde mars kabloları gevşemiş araç çalışmadı , allahtan halledebildim,
aracın yıkanmamış ve cila atılmamış hali altta yarın hem yıkatıp hem cilalıycam sabahtan bakalım nasıl olucak , farkı beraber görücez, hepinizden maşallah rica edeiyorum, çirkin ördeğime nazar değiyo |
||||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
maşallah allah nazardan korusun
ayrıca trakya buluşmasını tekirdağ değilde çatalca tarafında yapsak nasıl olur? |
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
illaki trakyaya gidicez, çorlu olur, silivri olur, yazı bekleyelim
|
||||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Tekrar geçmiş olsun Doğan, olur böyle ufak tefek sıkıntılar. Maşaallah diyelim başka bişey çıkmasın
|
||||
tongucuk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
resmen hortlatıyorum konuyu açım çok açım
|
||||
||||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
:) |
||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||||
tongucuk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
nnnnhahhahahahahhaaaaaaaaa
|
||||
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |