![]() |
|
aliexpress.com ' dan nasıl alışveriş yapabilirim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2014 Saat 22:20 |
Merhaba arkadaşlar... www.aliexpress.com 'dan araç içi kamera almayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç soru var? 1) Kredi kartı bilgilerimi girsem bir sıkıntı olur mu? ( yurt dışı alışveriş olacağından banka fazladan bir komisyon falan talep eder mi?) 2) Ürün arızalı çıkarsa veya garanti kapsamında arızalanırsa geri gönderme kargo ücretleri ne kadar? Teşekkür ederim... Düzenleyen ahmet_bjk - 14 Şubat 2014 Saat 22:20 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde burasi var buradanda karsilastirma yapabilirsin www.lightinthebox.com
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen bizim enişte alım yapacaktı ama bankadan onay çıkmamış.. ben de bir şey alacaktım bana önermem dedi.. bu arada bazı ürünler de replika oluyor orada..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali expresi 1 yildir kullaniyirum,
Kesinlikle cok iyi saticilar var cok kotulerde. Oncelikli olarak saticinin yorumlarina bakin oncelik budur. Sonrasinda alacaginiz urunun yorum ve satis rakamina bakin. Ben bu sekilde alisveris yapiyorum ve bir kere satici yanlis kod ile gonderim yapti gostermis aliexpress benden onve durumu fark edip para iadesi yapti. Kredi karti konusunda guvenli ama supheniz varsa sanal kart kullanin. |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
bencede sanal kart kullanın kredi kartınıza bişe olsa muhatap yok
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Düzenleyen ahmet_bjk - 01 Nisan 2014 Saat 01:24 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |