![]() |
|
Egr hatası ve fazla yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 Saat 16:34 |
Merhaba Arkadaşlar;
Geçen hafta ve bugün aracı bilgisayara bağladık ve egr hatası verdi araç 2 seferde de. Sanırım egr temizliği yaptırmam lazım. Yakıtta bir depoda yaklaşık 150-200 km farketti. Bugun ki gittiğim yerde 150 tl istediler. Bana biraz fazla geldi rakam. İst. avrupa yakasında güvenebileceğimiz ve bizi kasmayacak tavsiye edebileceğiniz bir ustanız var mı?
|
|
![]() |
|
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu???
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Temizlik ücreti mi o? Çünkü değişimi çok daha pahalıdır..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
evet temizleme ücreti
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış hatırlamıyorsam sponsor firma 280 tl fiyat vermişdi bana egr valfi için temizletmek yerine yenisini düşün bence bence iyice araştır fiyatları sonrasında karar ver bana pahalı gibi geldi.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Egr temiziliği 150 tl olurmu hiç abartmışlar,50 tl istese tama derim temizleme dediği balata spreyi ile temizleyecek oda sağlıklı olurmu bilemem
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmiş maillerimi inceledim fiyatı sponsor firmadan almamışım. 1.4hdı x-desing uygun 3 ceşit egr valfi oldugunu en uygununu 150 tl oldugunu şase no sorguladıkdan sonra benim araca uygun olanın 290 tl oldugunu söylemişlerdi.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Egr'nin fiyatı sitede 450 tl görünüyor.
Şahin peugeot'nun dediği gibi 50 tl falan olsa anlayacağım. Temizleme işiyle halledebilirsem çok iyi olur benim için. 450 parça 50 de işçilik desek 500 zorlar beni şu anda.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |