|
peugeot 206 cc tavan fitili fiyatları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serkan dağ
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2014 Konum: bekar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan dağ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 22:08 |
peugeot 206 cc tavan fitili fiyatları nedir, cıkmasını veya yan sanayisini bulabilirmiyim. açılır tavanla ön camı birleştiren fitil
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çıkması zor, kazalı pert arac bulman lazım, bunun icin sanayideki cıkmacıları dolasman lazım. tavanla on camı birlestiren fitil servislerde hazırda yok, yurt dısından ozel getiriliyor siparis üzerine, fiyatı oldukça pahalı. sorun nedir?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
206FR
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana onun tam ismini bulursan buradan bakmaya çalisirim bu memlekette çok fazla var parça çikma sifir ne istersen yalniz tam ismi lazim veya parça kodu.
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
serkan dağ
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2014 Konum: bekar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan dağ
|
fitil yırtıldı değişmesi gerek zamanım da fazla yok uğraşamadım. tavan kapandığında birleşen yerdeki fitil bu bahsettiğim baya maliyetli olacak galiba
|
|
serkan dağ
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan dağ
|
tam ismini bulamadım bu kapanır tavanla sabit yerin birleştiği yerdeki fitil
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://image5.sahibinden.com/photos/21/09/60/148210960i4g.jpg
fotodaki fitili istiyorsun işte. işin biraz zor. önce çıkmacıları gez. en son servisten getirtmeye bakarsın. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
kpt
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2014 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sevgili arkadaşlar bi 206 cc aldım makarna süzgeci mübarek üstten giriyo ALttan çıkıyo Allahtan yüzme biliyorum ama sorun fitillerde ve cam çıtalarında MASLAK sanayide bi usta buldum gel yapayım diyo da fi türlü fiyat veremiyo İKİTELLİDE bi çıkmacı varmış ordan buluruz dedi hele bi gel dedi ama bitürlü kim oldunu demedi ALLAH rızası için bi yardımcı olun bi zevkini alamadım aracınya ..şemsiye açıyorum resmen içinde çok teşekkürler kurucuya ve sizlere...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |