206 aranıyor |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
muhammed.ceyhan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 20:48 |
bu aractan bende de var. aracın bazı kronik sorunları var. örneğin benim aracımda önden gelen su kaynama sesine benzer bir ses var. çözemiyorum. ve şu ana kadar yaklaşık 10 ustaya gosterdim sorunu bulamadılar. hava mı almadılar, akslardan mı demediler, conta mı yakmış demediler.. neler neler.. benim aracımda da lpg var. yakıtı ekonomik. 3 gün önce ankaraya gittim geldim. toplam 915 km yaptım 190 tl'ye. yanı 7.1 lt / 100 km.. fiyatı biraz yüksek. 12,750 - 13,000 tl arası alabilirsen iyi.. genel anlamda sorarsan aracımdan memnunum. |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantısı | |
![]() |
|
muhammed.ceyhan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 20:53 |
|
bu arada ilanda aracta abs olduğu yazıyor. bu aracta abs yok..
|
|
![]() |
|
Selcan Şaşmaz
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 21:33 |
|
Şuanda piyasa fiyatlarına göre 15 ile 18bin tl arasında en gösterişli ve donanımlı araçtır 206...Bende alırken yok alma pişman olursun diyenler oldu ama araç temiz olduktan sonra sende bakımlarını düzenli yaptığın sıkıntı yaratmaz...ve aldığın gibi satışıda çabuktur...dunyanın en çok satan aracları arasındadır 206 vede eskimeyen yüze sahip olduğu için 206 CANDIR CAN=)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |