SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206 aranıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muhammed.ceyhan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muhammed.ceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 20:48
Orjinalini yazan: hanniball hanniball Yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peouget-206-1.4-xr-sirali-sistem-atiker-tup-150047246/detay

arkadaslar yorumlarınız beklıyorum 

bu aractan bende de var. aracın bazı kronik sorunları var. örneğin benim aracımda önden gelen su kaynama sesine benzer bir ses var. çözemiyorum. ve şu ana kadar yaklaşık 10 ustaya gosterdim sorunu bulamadılar. hava mı almadılar, akslardan mı demediler, conta mı yakmış demediler.. neler neler..

benim aracımda da lpg var. yakıtı ekonomik. 3 gün önce ankaraya gittim geldim. toplam 915 km yaptım 190 tl'ye. yanı 7.1 lt / 100 km.. fiyatı biraz yüksek. 12,750 - 13,000 tl arası alabilirsen iyi.. 

genel anlamda sorarsan aracımdan memnunum.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
muhammed.ceyhan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muhammed.ceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 20:53
bu arada ilanda aracta abs olduğu yazıyor. bu aracta abs yok..
Yukarı Dön
Selcan Şaşmaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selcan Şaşmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 21:33
Şuanda piyasa fiyatlarına göre 15 ile 18bin tl arasında en gösterişli ve donanımlı araçtır 206...Bende alırken yok alma pişman olursun diyenler oldu ama araç temiz olduktan sonra sende bakımlarını düzenli yaptığın sıkıntı yaratmaz...ve aldığın gibi satışıda çabuktur...dunyanın en çok satan aracları arasındadır 206 vede eskimeyen yüze sahip olduğu için 206 CANDIR CAN=)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <123

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.