![]() |
|
206 Roland Garros koltuk bakımı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 Saat 20:22 |
Merhaba arkadaslar kısa süre önce roland garros aldık ufak tefek ihtiyaclarını görürken koltuklar ve iç döşemesinin temizligi kaldı deri koltuk oldugu için pislendigi zaman kötü gözüküyor aracın koltuklarını ve diger döşemesini nasıl ve neyle temizlemem gerekiyor
![]() |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
würth'ün aktif temizleme köpüğünü kullanıyorum ben.. ayrıca deri besleyici kremler de koltuklarınızın ömrünü uzatır.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
evet arkadaşta var deri için würth malzemeleri kaliteli nede olsa alman. tavsiye ederim seni tatmin edici bir temizleme olabilir. |
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler bi sorum daha var detaylı bi temizlik yapanlar oto kuaförleri vs. bu dediginiz tarza ürün mü kullanıyorlar yoksa deri koltugu da kuması temizler gibi mi temizliyorlar klasik iç temizligi söylemiyorum daha detaylı olan temizliği kastediyorum
Düzenleyen eguet - 08 Şubat 2014 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler dediginiz ürünlerden en kısa sürede edinmeyi düşünüyorum oto kuaförden sonra kendim temizligine devam ederim. :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |