![]() |
|
QUicksilvER parça temini NEREDEN bulabiliriM ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
komiklig ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 Saat 09:34 |
|
MERHABALAR , ben quicksilver aldım ama biraz toparlanması lazım ?yedek parçalarını nereden bulabilim ?
Eksikler ... sağ cam kapı fitili (cam otomatiği çalışıyor,ama camda yerinden çıkıyor ,düşüyor ) sağ ayna iç plastiği kapı içi plastik aksamı kapı açma kapama düğmeleri iç kısımdan ... soför koltuğu koltuk kılıfı ( kabartmalı deri gibi görünen ) torpido alt üst kilit ... vites kolunun dişli kısmını kesmişler vites topuzu dönüyor ... BUNLARI NEREDEN BULABİLİRİM VE KAÇ PARAYA MAL OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ... TŞK. |
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şoför koltuğunu görünce şaşırdım diğerleri tamamda :) kocasinan sanayide çevre oto yedek parça temini yapar ben bir yıldır alışveriş yapıyorum ve memnunum forumdan bir abim tanıştırmıştı sağolsun. İstersen orayla görüşebilirsin hepsini temin edebilirmi bilemem ama yardımcı olacaktır yönlendirir en azından. Tabi ondan önce sitenin sponsoru var onunlada bi görüşmeni tavsiye ederim vites topuzunu japon yapıştırıcısı gibi bişeyle yapıştır ben öyle yapmıştım topuz alıp, koltuk kılıfını zaten aksesuarcılardan bulursun beğendiğini alırsın. torpido kilidi değil muhtemelen torpido kapağı gerekecek sana çünkü benim gördüğüm 106'ların benimkide dahil hep o kapağın kulpu tutan ayağı kırılıyor.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
komiklig ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|
ben biraz katakulleye geldim aracı internetten gördüm dıştan temiz görünüyordu tekirdağda olduğu için kapora gönderdim banka üzerinden gittim mecbur almak zorunda kaldım parçalar çok bişey tutmaz ama bulamayınca araç güzel durmuyor dünde esenyurt sanayiye gittim toparlatmak için ama bişey yapamadım parçalar olmayınca ,soför koltuğu tabiki var :) ama geri gitmiyor zannedersem kolu kırılmış (koltuk ayar kısmı ) dediğiniz yerin telefonu varmı acaba ? birde ikitelli sanayide çıkmacılar varmış sanırım benimde ilk arabam olduğu için çok anlamıyorum bunları bulmam lazım teşekkür ederim .
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Merhaba; araçta masraf sadece bu kadarsa bence iyi
![]() |
||
![]() |
||
|
Merhaba, şimdilik görünen bunlar motorunda bi sıkıntı yok gibi torpidosunun da alttan pimi çıkmış yoktu dün orasını yaptırdım kilit lazım ,birde kaput açma kolu yok :)
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hep böyle tutma, açma , kapama aparatları bozukmuş, varsa aracın eski sahibi fotosunu atarmısınız; arkadaşı ilgi alanında olimpiyatlara yolliyalım belki madalya getirir....
|
||
![]() |
||
|
işin garip tarafı aracı tekirdağdan galeriden aldım dönüşte benzin alırken birisi kornaya basıyor yanımda, indim araçtan bana dedi aracı senmi aldın diye evet dedim ,BEN ARACIN SAHİBİYDİM DEDİ .dedim iyi binmişsin ARACA ....bu ne hal dedim ..bana dediği LPG taktır ön takımlara baktır bin FOTOYu çekemedim ama nerede görsem tanırım .... :) bu arada 5 adet te kaza görünüyor tramerden ........bari ufak tefek işlerini yaptırıp satarım diye düşündüm parçaları bulabilirsem..
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
bence eski sahibinin değişik fantazileri varmış bütün kollar kulplar kırık baksana :D
0212-654-44-04 Çevre Oto Kocasinan Sanayide Şoför koltuğu tamir ettirilir belki yenisini almak masraflı olacaktır bence öncelikle tamiri deneyin. aracınızda hayırlı olsun bu arada, biraz karambole gelmiş ama iyi olur inşallah.. Kazasız 106 bulmakta zaten imkansız bişey kazaları büyük değilse çokta önemli değil. aracı kaça aldınız kaç model ?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tekirdağ kısmı arabaya bakmayı sevmiyorlar. bizde geçen araba aldık oda aynı açma tutma yerleri kırıktı. var bu memlekette birşeyler.
|
||
![]() |
||
|
araç 2000 model 7750 ye aldım teşekkür ederim bu arada ..kazasız 106 bulunmaz tabiki ( tramerden çarpma olarak 5 adet görünüyor ama fiyatları yazmıyor ) kasko yaptırayım dedim 1260 tl fiyat çıkardılar sonra uğrarım dedim kaçtım...bende tamir ettirmek istiyorum işin içine girince anlıyor insan ilk arabam ve 106 ustam yok ,yedek parçacı tanıdığım yok ...böyle işte ...
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
|
memleketten mi insanlarından mı yolların müsaitliğindenmi bilemiyorum ama iyi BİNİYORLAR araçlara sonuçları ortada......
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
her memlekette var böle insanlar. genelleme yapmayalım lütfen.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
7750 Liraya aldıysanız fiyatına göre ufak tefek eksiklikler normal :) satan adam ona göre fiyat yazmış. satma niyetindeyseniz çok fazla harcama yapmadan satın bence ama binme niyetindeyseniz zamanla ustada bulunur eksiklerde giderilir ilk araç olması önemli değil insan alışıyor sanayiye gide gele :)
Ve evet memleket genellemesi yapmayalım lütfen
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Aslında binmek için aldım 27.01.2014 tarihinde ,masraf yapmayı da göze almıştım parçaları bulamayıncada satma taraftarıyım aldığım fiyata satabilirim umarım ,ufak tefek masrafta yaptım 8000 - 8500 tlye satabilirim....Aldığım kişi galericiydi aracı takasla almış ...vergisi ödenmiş 132 tl ...
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
|
Aracı binmek için aldım 27.01.2014 tarihinde ama usta ve yedek parçaları bulamayınca satma taraftarıyım (ilk aracım çokta anlamıyorum bu işlerden ) aldığım fiyatın biraz üzerinde satabilirim yaptığım masrafları da eklersem 8500 tl ye vermek isterim...
ocak vergisi ödenmiş alarmlı çelik cantlı abart egzozlu camlar film...
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
http://www.peugeotmarket.com/106,LA_755-2.html#labels=755-2
buraya baktınız mı? |
||
![]() |
||
|
buraya bakmıştım teşekkür ederim ama istediğim parçalar yok ( acil olanlar ) bana acil olan sağ kapı cam fitili cam otomatiği çalışıyor ama fitillerden cam dengesiz çıkıyor ilk acil olan o ,,,fanı soğuk üflüyor 2 .acil olan bu ,, diğerlerinin aciliyeti yok gibi görünsede içime sinmiyor araç bu şekilde ......parça sorunu olduğunu bilseydim almazdım ...
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
||
|
Üstad yanlışın var aslında, parça sorunu yok 106 için istanbulda! ben 4 ay önce sattım 106 mı 8 ay kadar bindim hiç parça sorunu yaşamadım.
https://www.facebook.com/groups/201172203328043/?fref=ts Facebook kullanıyorsan bu gruba üye ol aradığın piyasada bulamayacağın parçalarda olursa buradan temin edersin.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+307 genelleme yapmayalım
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
|
şuan iş yerindeyim buradan giremiyorum faceye ama üye olucam ,dün esenyurt sanayiye gittim herkes beni biyerlere yolladı hatta servise gittim sırf cam fitili almak için servistekiler de dedi modeli eski olduğu için çıkmacılara felan sormam gerekiyormuş ...bende koca sanayide bişey yaptıramadım parça bulamayınca ,,,o yüzden yazdım parça sıkıntısı var diye...
|
||
106 quicksilver
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |