![]() |
|
Navigasyon Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 21:12 |
Navigasyon almayı düşünüyorum,ekran genişliği 5 inç ve üzeri hangi navigasyonu tavsiye edersiniz?
önemli olan yönlendirmesi güzel, yerinde ve zamanında olan, ekranda bakınca rahat anlaşılabilecek ve haritası güncel olabilecek bir navigasyon...önerilerinizi bekliyorum |
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Piranha kullanıyorum, memnunum diyebilirim, bir sorun cıkarmadı, sitesinden güncelleyebiliyorsun istediğin zaman, ücretsiz ömürboyu güncelleme garantili, ve trafik bilgi özelliği var, anten gibi zımbırtısı var, onu takıyorsun ve rota belirlediğinde trafikten kaç seçeneği var, onu tıklarsan gideceğin yere en az trafik olan yerden götüren bir rota çiziyor, yanlış hatırlamıyorsam 7-8 ay önce 180 liraya almıştım.
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
TomTom kesinlikle.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
piranha fiyat/performans... iyisi yani :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
ben navigasyon cihazına ayrıca para vermedim. Nokia'nın akıllı telefonlarında internetsiz kullanılabilen navigasyon var onu kullanıyorum. Hem cep telefonu hem navigasyon.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 2 dir pirhanna kullanıyorum ilk aldığımın ömür boyu guncellemsi yokmuş bi işe yaramadı. son aldığım beyaz renkli infiniti hd. haritası işlemcisi iyi ama dokunmadtiği bi kere dokununca 2 veya 3 kezmış gibi algılıyor. sana tavsiyem pek para verme. navi olayında önemli olan harita yazılımı ve güncelemenın ücretsiz olması.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
iphone4de yandex navigasyon kullanıyorum 15-20 mb bişi ama süper türkçe hemde konusuyor :D ama iş icabı profosyonel bişi arıyorsanız piranha
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yandexi bende denedim dün hakkaten iyiymiş.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
lthec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
cihaz olarak almak gereksiz. eğer 4" bir telefonun varsa telefonuna piranha indir. çok başarılı, ucuz ve belli periyodlarda ücretsiz güncelleniyor. yandex ücretsiz ama sadece idare eder.
|
|
L T H E C
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben Goldmaster aldım, ücretli yolları seç/seçme bulamadığım için kızdım kullanmıyorum iyi aklıma getirdin:)
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
bende Tomtom var çok guzel hemde turkçe ucretli ucretsiz yol seçebiliyor tavsiyem
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Piranha uygun fiyat ve navigasyonda başarılı bence önerebileceğim benım kullandığım marka bu ama onun dışında marka model farketmez tek tavsıyem vıdeo oynatan mp3 çalan kulaklık gırışı bulunan hafıza kartı takılan modellerden alın ılerde amacı dışındada kullanırsınız yoksa gunluk kullanımda pekte ışınıze yaramadığını anlarsınız zamanla ama bu dedıklerımde olursa çok eğlencelı oluyor bıde aux gırışlı bır teyp tamamdır :) Benım kullandığım harıtaları guncel sıteden ızın verıyor guncellemeye ekrana bakınca anlaşılıyor hemen yol tarıfı çıkartıyor gece gunduz modları var yoldakı tabelaları bıle gosterıyor zaten 3D güzel bence Piranha bir bakın derım...
Düzenleyen samet206 - 02 Şubat 2014 Saat 23:08 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
tomtom via 125 kullanıyorum memnunum baya.. ama dokunmadık olsun yazılımı olsun vs kesınlıkle garmın 5 ınc lık
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Elinizde android telefon aynı zamanda telefonda gps özelliği varsa o zaman ayrıca cihaz almaya gerek yok :) Igo'nun android versiyonunu telefona yükleyip kullanabilirsiniz :) Ben bu şekilde kullanıyorum. Ya da gps olan bir tablet alın onu kullanın hiç yoktan sadece gps olarak arabada kalmaz. :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Bende Garmin Nuvi Kullanıyorum ve çok memnunum .. Ayrıca Next Marka Navigasyonlarında İyi Olduğunu Duydum , Sanırım Trafik Bilgisinide Veriyormuş Sanırım ..
Düzenleyen Zagorka - 03 Şubat 2014 Saat 12:05 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
akurudayi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akurudayi
Piranha Business GPS Tab 7" TabletTavsiye ederim hem tablet hem navigasyon. Bizzat kullandım. Kutu içinden bütün aparatları çıkıyor. Çakmak şarjı ve cam tutacağı. Fiyatına gelince ben Kliksadan 190 liraya aldım orda tükenmiş.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşlar konunun gazına gelip arkadaşımdan; 2 defa kullanılmış garantisi ve kutu içeriği mevcut çiziksiz tomtom via 125 navigasyon aldım.
130 tl ye.
2 yıl güncelleme diyor.2 yıldan sonra ne yaparız bilemem. tomtom kalitesi dedik aldık. en güzel özelliği navigasyon haricinde bluetooh özelliği. telefonumun rehberi, şarj seviyesine kadar gösteriyor.konuşma netliği çok iyi. eller serbest. ne dersiniz iyi almış mıyım? tomtom via 125 kullanan var mı aranızda. |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bende gps li ama android olmayan. Bi telefon var navigasyonu ayarliyamadim android ve gps olan bi tablet aldim istedigim navi programini yukleyip android marketten kullaniyorum gayette memnununm 200 tl ye aldim slmdlde ondan yaziyorum
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
5 inch lik bir piranha al camına yapıştır kullan derim :) ucuz ve iş görür
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |