![]() |
|
206 turbo hortumu nerede?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 01:15 |
Arkadaşlar bu turbo hortumu tam olarak nerdedir?? Neye benzer?Bi resim üstünde gösterirseniz sevinirim |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşağıdaki fotoda sağ taraftaki büyük boru. Hava filtresinden Turboya gider. Bir de turbanun az üstünde çatal olup motora geçiyor. ![]() |
|
![]() |
|
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resmin gorunmuyor hocam
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Bu mesaj nasil oraya geldi anlamadim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbulda internet aktarımlarında bir sıkıntımı var acaba. Net ile alakalı herkesde bir problem var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Tamam resmi çıkardım. Ama mesajda görünmüyor nedense. Bir de hava filtresinin yanında biraz aşağıda açık bi ağız var. O da hava için mi hocam?? Çok sağol bu arada. Bu forumu seviyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |