![]() |
|
TEMİZ 206 XS ARANIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doruk_bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2014 Saat 11:01 |
Amin , inşallah hepimiz güzel araçlara bineriz..
Ama kullanıcılardan biraz daha ilgi bekliyorum :) Yardımcı olunda alalım şu cihazı :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah bulursun hocam..
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Özel mesaj gönderdim. Selamlar.
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
![]() ![]() ![]() ![]() |
PM attım size hocam
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
inşallah bulursun.
|
|
![]() |
|
doruk_bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
MERHABA ARKADAŞLAR İSMİM DORUK İZMİRDEYİM VE ARANIZA YENİ KATILDIM .
3 AY ÖNCESİNE KADAR 306 MARKA ARACIM VARDI VE MADDİ SIKIŞIKLIKTAN DOLAYI SATMAK ZORUNDA KALDIM . ŞİMDİ BİRAZ DURUMUMU DÜZELTTİM VE FRANSIZ DAN VAZGEÇEMEDİĞİMİZ İÇİN 206 ALMAYA KARAR VERDİM. 206 1.6 XS (110 BEYGİR MUTLAKA ) TEMİZ OLMAK KAYDI İLE ARAÇ ARIYORUM . SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDEKİ ARAÇLAR HOŞUMA GİTMİYOR VE GÜVENİLESİ GELMİYOR BANA . TEMİZ ARABA İÇİN VAN'A GİDERİM YETERKİ DOST İŞİ BENİ ÜZMİCEK Bİ ARAÇ OLSUN :) YORUMLARINIZI VE YARDIMINIZI BEKLİYORUM , ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |