![]() |
|
106 quik benzin gösterge sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darkwalek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2013 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkwalek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 Saat 16:10 |
Öncelikle tüm forumdaki arkadaşlara selamlar...
İsimim savaş benzin göstergem ile ilgili bir sorunum bulunmaktadır. Forumdaki arkadaşlardan bu tarz bir sıkıntı başlarına gelmişse eğer yardımcı olmalarını rica ederim. 2001 model Peugeot 106 quiksilver aracım var. Benzin şamandıramda bir sorun olmuştu yerine çıkma bir şamandıra taktım 10 dk benzin göstergem gösterdi ve 10 dk dan sonra gösterge benzin yokmuş gibi sona dayandı. Şimdi ise aracı her çalıştırdığımda benzin göstergesi 3 defa yukarı aşağı yapıyor (ilk önce full sonra sıfır noktasına dönüyor) en sonunda da en sıfır noktada kalıyor sorun ne olabilir acaba. Herkeze saygılar |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende gösterge sürekli en altta, benzinin azaldığını ışık yanınca anlıyorum, hoşumada gidiyor bozuk olması hiç göstergeye bakmıyorum sayesinde . Önemli olan turuncu ışık yanıyormu?
Düzenleyen dogan106 - 29 Ocak 2014 Saat 16:33 |
|
![]() |
|
darkwalek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2013 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkwalek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende dediğim gibi benzin ışığı ilk aracı çalıştırma esnasında yanır daha sonra herhangi bir ışık yanma söz konusu değil dipte bekliyor ole
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
selam kardeşim dediğin olayın aynısı benim eski 106 tımda vardı aracı çalıştırdığımda gösterge el sallıyordu sankı bi aşağı bi yukarı üç tur atıyodu trabzona ankarada çare bulamadılar şamandıran bozuk dediler bende trabzona memlekete gittiğimde elektirikçiye gösterdim ölçüm cihazıyla baktırdım sağlam dedi sorun elektironik yani gösterge saati ile göstergenin için de dirençi yanmış değiştirdiler 90 tl ödedim herşey düzeldi.
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkwalek
bilgilendirme için teşekkür ederim en kısa zamanda elektrikçiye göstereyim.
|
|
![]() |
|
Trabzonluu61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Trabzonluu61
Selam bu benzin ibre sikintisini baska yasayan tecrube edinen bilem yardim edecek bi arkadas varmi beyler saati degistirmem gerektigi soyleniyor cok para bi benzin ibresi icin saati degistiremiyprım yardimlarinizi bkliyorum
|
|
![]() |
|
dogan106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
Düzenleyen dogan106 - 16 Kasım 2016 Saat 12:06 |
|
![]() |
|
Trabzonluu61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Trabzonluu61
Saol kardesim saati degiscem bakalim duzelcekmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Trabzonluu61
Evet km saatini degistik sorun cozuldu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |