|
308 e karar verildi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DOSTLAR hondanın bir tane bile kronik sorunu yoktur 2000 model civic var arkadaşımda 350000 kmde daha anahtar değmedi geçen performans testi motora yüzde 98 verdi ben pejo da kullndım, ne turbo sorunu bitti nede titreşim izolasyon sorunu , cam kumanda sorunu kronik aracım 307 idi 100 km ile giderken direksiyon kitlendi ölümden döndük yakıt tüketimi ise ortalama 7 litre altına asla düşüremedim honda 1.6 vtec 30 lt. lpg ile 370 km yol yaptım şehir içi ve hiç masrafsız ve taş gibi araba çekiş problemi asla yok ve piyasası çok yukarılarda geziyor ben BMW Mercedes Volvo ve bu sınıf araçları bu formda kıyaslamama nedenim zaten bu araçlara kıyas kendi sınıfı içinde olur |
|
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Onur' um mümkünse exper' e sok. pahalı arabanın masrafıda pahalı olur. 250 tlye exper' e ver 2500 lira masraftan varsa kurtul derim, allah korusun beyinde meyind,enjektörde sorun varsa anlayamazsın
Düzenleyen dogan106 - 27 Ocak 2014 Saat 23:47 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen öyle Onur' um
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ilandaki BMW de güzelmiş ama o fiyata 2006 model 160.000 de benzinli araç alacağıma 2010 model düşük km de DİZEL bir 308 alırım ben olsam. (öyle yaptım zaten :D ) Bakacağınız araç kaç model kaç binde? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
garantisi yeni yakın bitmiştir, yine siz bilirsiniz ama, bence ekspertize sokup birsürü para vermenize gerek yok. Zaten garantisinin devam edebilmesi için bakımlara servise gitmek zorunda, serviste yapılanların kaydı vardır, kullanıcı da faturaları saklıyor olabilir. Bakımlarını yaptırdığı servise giderek araca neler yapıldığını öğrenebilirsiniz. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
expertize sokun hocam yine de, hayırlı olsun sevindim adınıza
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |