Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 308 e karar verildi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

308 e karar verildi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 308 e karar verildi
    Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 03:36
eğer bagajı bi 307 kadar geniş se 308 düşünürdüm ben olsam
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 03:55
valla onur bildiğim kadarıyla civic sağlam konforlu ama masraflı bi araç yakıtı  canını sıkabilir parçaları biraz tuzlu diye duymuştum ama şöylede birşey var japon arabaları bakımını yaptığın sürece öyle ağır masraflar çıkartmamakla beraber 1000000 km yi devirmiş mitsubishi carisma biliyorum sadece kaportada sıkıntılı mekanik motorda sorunsuz
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
ahmet_bjk Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmet_bjk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 05:28

lpg fiyatı da çok yükseldi bu yüzden benzine göre pek bir cazibesi kalmadı. Ama dizeller litre olarak da az yaktığından daha avantajlı. Ben 308 kullanıyorum ve ortalama 5 LT yakıyor o da km de 0,225 liraya denk geliyor ama lpg de bu rakamı yakalamak biraz zor. Aldığın 308 de hız sabitleme yoksa 200 liraya onu da takarsın uzun yolda yakıtın fabrika verilerine kadar düşer.

Düşük km li bir araç bulursan sorun çıkarmaz. Bagaj hacmi gayet iyi. Bakım masraflarında da ben çok yüksek fiyatlar almadım. Atikliğe gelirsek ben 90 lık kullanıyorum tatmin edecek kadar atik değil ama geride de bırakmıyor beni, ama 110 luk olanlardan alırsan atiklik de tatmin edici olur.

308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 09:57
2 side benzinli olsa cıvıc derdim ama biri benzinli biri dizel olduğu için 308 derim . 

Düzenleyen elsoberano - 26 Ocak 2014 Saat 09:58
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
s.seckin Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı s.seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 14:40
pejoların ortak sorunları var abi  bilirsin ama civic te sanayiyi unut ve çok sağlam i artı performans konfor açısındanda baya bi yukarda   bence CİVİC  :)ismi  biraz cıvık ama olsun :)
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 15:03
İşin içine yakıt girerse Civic tutunamaz bu çekişmede. Benzinin lt si 1 Tl olsun PSA, TR piyasasından çekilir.

Bu çekişmenin mimarı sayılırım Onur kızıyor bana da. Uzun vadede sağlamlık ve kaliteli bir konfor için açıkçası japonun eline su döken yok. Bakımları düzgün yapılıp orjinal parça kullandımı ben sorun çıkaran japon duymadım (D4d lerde az biraz yağ yakma sıkıntısı MMlerde sıkıntılar olmuş bunlar giderilmiştir. Hondalarda ise dün baktığım kadarı ile I-shift denilen bir şanzuman varlığından ve sıkıntılı olduğundan bahsediliyor. CVT tercih ediliyor.)

Performans konusunda yüksek basınç ve turbodan kaynaklı dizel torkunu bir kenara koyarsak V-tech de atmosferik anlamda çok ciddi güç üretmekte. ZAten hoş bir filtre ve son susturucu ile çıkan kesici sesi hep harika olmuştur.

Donanım konusunda ise azıcık aşım ağrısız başım prensibini yüklenen caponlar maalesef C segmentinde bile olsa araçlarına kısır donanımlar koymakta. Pejo gibi sonradan retrofitte kolay kolay olmuyor. Yoksa yoktur ötesine gidilmiyor.

Ama Onur 2008 civiclerin o görüntüsü ve edası inan hiç bir PSA da yok hacı. Dışı siyah içi bej ah bi bulabilsek sana temiz. 

Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
mistercasper Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mistercasper Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 18:00
Orjinalini yazan: bitter bitter Yazdı:

arkadaşlar konu başlıgında belirttiğim gibi iki araç arasında kaldım;

benim için önemli olan hususlar;

-yakıt durumu lpg yada dizel olarak
-atiklik
-sorunsuzluk
-bakım masrafları
-satış kolaylığı gibi tpik şeyler bütcem 30-36 bin arası
bende aracımı sattıktan sonra civic i baya düşünmüştüm genel olarak sorunsuz konforlu ve piyasası olan bir araç ama yakıt konusunda malesef hiç iyi şeyler duymadım yakıt konusu dışında 308 den üstün bir araç ve eski aracınız 307 den sonra 308 almak bence mantıklı değil bu yüzden civic bence daha mantıklı... bende bir çok araçtan sonra civic ve 407 arasında kaldım ve çok uzun yol yaptığım için daha geniş iç mekan, bagaj ve dizel yakıt ekonomisi nedeniyle tercihim 407 olmuştu...
Yukarı Dön
dRhkn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dRhkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 18:30
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

sende kardeşim öyle araçları sormuşsunki karar vermek çok zor bu iki araç arasında 
şimdi civic 308 den baya fazla yakar ve gaz kabul etmiyor diye biliyorum 2007 üstü civiclerin 
bakım masrafı olarak hemen hemen eşittirler konfor konusunda cıvıc baya fark atar 308 e 
atikliktede civic alır sorunsuzluk olarak civic çok sağlamdır servisin yolunu untturur sahibine 308 i bu konuda pek bilmiyorum 
bence aralarında en önemli fark biri sedan biri hatcback 
ben pug ve hatcback sevdiğim için 308 alınırdı derim 

lpg normal şekilde takılıyor hocam sorun olmuyor. :) 
hatta şuan fabrikadan bile lpgli araç satışı mevcut honda civiclerin.
2007den sonra 1.6ların hepsi 125hp ve lpg takılabılıyor
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 18:43
eğer bu durumda 308 diyenler kusura bakmayın ama sadece kullndığınız marka için diyorsunuz honda aracı en az arıza yapan araçtır ve lpg de inanın dizel pejo dan az yakar bende 2000 cc honda crv var 270 kuruş yakıyor ortalama honda ömürlük arabadır bakın hiç triger kayışlı honda varmı acaba neden
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 19:56
Ben civic derim.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 20:00
bence bu çok mantıksız bir kıyas olur honda ile kıyas yapılacak araç lar toyata mazda Mitsubishi gibi çok kaliteli araçlardır pejo araçları ise citroen fiat ford opel reno bu guruptaki araçlarla kıyas edilmeli ama hangisi alınmalı seçeneği sorulursa tabiyki japon aracıdır
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mistercasper Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 20:25
Orjinalini yazan: furkan furkan Yazdı:

bence bu çok mantıksız bir kıyas olur honda ile kıyas yapılacak araç lar toyata mazda Mitsubishi gibi çok kaliteli araçlardır pejo araçları ise citroen fiat ford opel reno bu guruptaki araçlarla kıyas edilmeli ama hangisi alınmalı seçeneği sorulursa tabiyki japon aracıdır
furkan tam bir fanatik yorumu yapmışsın lpg de dizelden az yakmaz ama belki yaklaşabilir ayrıca tiriger zincirli olunca kalitelimi olmuş oluyor bu tamamen saçma bir yorum... fiatın 1.3 linea doblo fiorino gibi araçlarında kullandığı motordada kayış değil zincir var şimdi bu araçlar sınıfının en kaliteli araçları mı? birde çok kaliteli yazmışsın ya tam komedi :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 21:35
Orjinalini yazan: mistercasper mistercasper Yazdı:

furkan tam bir fanatik yorumu yapmışsın lpg de dizelden az yakmaz ama belki yaklaşabilir ayrıca tiriger zincirli olunca kalitelimi olmuş oluyor bu tamamen saçma bir yorum... fiatın 1.3 linea doblo fiorino gibi araçlarında kullandığı motordada kayış değil zincir var şimdi bu araçlar sınıfının en kaliteli araçları mı? birde çok kaliteli yazmışsın ya tam komedi :)

Fİat motoru diye geçen 1.3 cdti opel corsa şuan 120bin kmde Fabrikadan beri bizde ve bakımını aksatmadan eşşek gibi bindik bir günde bana mısın demedi. 100k km üstünde aracında hiç yaşamamış bir PSA motoru gösterin.

Fanatiklik değil olanı konuşmak bizimkisi. Ben ekonomisi ve donanım seviyesi dışında Pejoda alınası bir unsur bulmuyorum. 
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mistercasper Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 21:53
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Fİat motoru diye geçen 1.3 cdti opel corsa şuan 120bin kmde Fabrikadan beri bizde ve bakımını aksatmadan eşşek gibi bindik bir günde bana mısın demedi. 100k km üstünde aracında hiç yaşamamış bir PSA motoru gösterin.

Fanatiklik değil olanı konuşmak bizimkisi. Ben ekonomisi ve donanım seviyesi dışında Pejoda alınası bir unsur bulmuyorum. 
çok kaliteli diye yazılan araçların içinde nedense mercedes bile yok hepsi japon hiç fanatik durmuyor mu sence??? ayrıca fiatın multijet motoru iyidir ben ona birşeyn demedim sen anlamamışsın...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 22:40
Orjinalini yazan: bitter bitter Yazdı:

arkadaşlar konu başlıgında belirttiğim gibi iki araç arasında kaldım;

benim için önemli olan hususlar;

-yakıt durumu lpg yada dizel olarak
-atiklik
-sorunsuzluk
-bakım masrafları
-satış kolaylığı gibi tpik şeyler bütcem 30-36 bin arası

Onur' um 

gönlüm 308 
mantıgım civic 
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 23:11

çok kaliteli diye yazılan araçların içinde nedense mercedes bile yok hepsi japon hiç fanatik durmuyor mu sence??? ayrıca fiatın multijet motoru iyidir ben ona birşeyn demedim sen anlamamışsın...

BUrada araba firmalarını karşılaştırmıyorum ben. Konu da o şekilde değil iki seçenek arasında insanları seçmesine sebep olan etmenleri inceliyoruz. Her konuda iyi ve mükemmel bir araba yok ama kullanım şekline ve beklentilere göre araçlar var. Sağlamlık-motor kalitesi-güvenlik ve dayanıklılık bazında bir seçim yapılacağı zaman Honda derim. Aksini düşünen arkadaşa saygı duyarım muhakkak kendine göre haklı yönleri vardır.

Ekonomi ve donanım açısından ise seçeneğim Pejo olurdu. Bende Onur gibi 308 ile Auris arasında kaldım. Aynı fiyat hatta 308 daha ucuz olmasına rağmen Aurisi seçtim bunu da 16 yıllık bir toyota geçmişi olan bir aileden bilgi alarak ve yurt dışında babamın deneyimlerine dayanarak seçtik. Bundan da pişman olamdım. 10k bakımında serviste gördüğüm alaka emin olun satıştaki ilgiden daha fazlaydı 1 hafta sonra bizzat aracımla ilgilenen temsilci cep telefonu ile arayıp hali hatırımı ve aracın memnuniyeitni sordu herhangi bir anket olmadan.

Gönlüm 308 de kalsa da Auristen pişman değilim.

308,
-2013 model 1.6 eHDi 112hp Auto6R
-Cam tavan
-Metalik Şeytan kırmızı
-Sportium paket
-Xenon paket (+lastik basınç sensörü)
-nubuk+deri döşeme
-kırmızı koltuk ve direksiyon dikişleri

57.100tl idi

Auris
-2013 model
-1.4 d-4D motor
-MultiMode robotize şanzuman
-Advanced paket (yağmur-far sensörü,anahtarsız giriş ve çalıştırma,katlanır elektrikli ayna, tek donuş kapanır camlar, dijital klima, Toyota Touch ekran ve geri görüş kamerası,Bluetooth USB Aux v.s.)
-Skypack(cam tavan+karatılmış arka camlar)
-Opak beyaz

58.300tl
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
kursat3006 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kursat3006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 23:37
Arkadaşım da 2011 civic var beyaz. Mugen yaptı aracı tüplü yakıtı şu an 30 kuruş kmde. Akrabam honda ustası ordan biliyorum civic orjinal buji tanesi 85 TL ancak gerçekten sıkıntısız araba. 308 i bilmiyorum ama o kadar olacağını sanmıyorum.

Sonuç olarak senede 20000 km yapmiyosan bence kesinlikle civic .
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 23:45

sen yoluna burdan devam et kardeşim :)

salıh abının gonderdıgı araç dırek alınır fıyatta cok ıyı..

307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 23:59

sen yoluna burdan devam et kardeşim :)

ağır kaza belası yoksa benmkini satıp alabiliirim 
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 Saat 01:06

birazda kafanı karıştırayım aklında olmayan seçeneklerle :)

işte kral bir seçenek valla. Yıl ve km takıntııs yoksa harikulede bir araç.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 781 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6171 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1098 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 273 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3582 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49288 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 514 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 332 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 554 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4378 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1025 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28813 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26152 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English