|
308 e karar verildi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 03:36 |
||
eğer bagajı bi 307 kadar geniş se 308 düşünürdüm ben olsam
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla onur bildiğim kadarıyla civic sağlam konforlu ama masraflı bi araç yakıtı canını sıkabilir parçaları biraz tuzlu diye duymuştum ama şöylede birşey var japon arabaları bakımını yaptığın sürece öyle ağır masraflar çıkartmamakla beraber 1000000 km yi devirmiş mitsubishi carisma biliyorum sadece kaportada sıkıntılı mekanik motorda sorunsuz
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
lpg fiyatı da çok yükseldi bu yüzden benzine göre pek bir cazibesi kalmadı. Ama dizeller litre olarak da az yaktığından daha avantajlı. Ben 308 kullanıyorum ve ortalama 5 LT yakıyor o da km de 0,225 liraya denk geliyor ama lpg de bu rakamı yakalamak biraz zor. Aldığın 308 de hız sabitleme yoksa 200 liraya onu da takarsın uzun yolda yakıtın fabrika verilerine kadar düşer. Düşük km li bir araç bulursan sorun çıkarmaz. Bagaj hacmi gayet iyi. Bakım masraflarında da ben çok yüksek fiyatlar almadım. Atikliğe gelirsek ben 90 lık kullanıyorum tatmin edecek kadar atik değil ama geride de bırakmıyor beni, ama 110 luk olanlardan alırsan atiklik de tatmin edici olur. |
|||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
||
2 side benzinli olsa cıvıc derdim ama biri benzinli biri dizel olduğu için 308 derim .
Düzenleyen elsoberano - 26 Ocak 2014 Saat 09:58 |
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
pejoların ortak sorunları var abi bilirsin ama civic te sanayiyi unut ve çok sağlam i artı performans konfor açısındanda baya bi yukarda bence CİVİC :)ismi biraz cıvık ama olsun :)
|
|||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İşin içine yakıt girerse Civic tutunamaz bu çekişmede. Benzinin lt si 1 Tl olsun PSA, TR piyasasından çekilir.
Bu çekişmenin mimarı sayılırım Onur kızıyor bana da. Uzun vadede sağlamlık ve kaliteli bir konfor için açıkçası japonun eline su döken yok. Bakımları düzgün yapılıp orjinal parça kullandımı ben sorun çıkaran japon duymadım (D4d lerde az biraz yağ yakma sıkıntısı MMlerde sıkıntılar olmuş bunlar giderilmiştir. Hondalarda ise dün baktığım kadarı ile I-shift denilen bir şanzuman varlığından ve sıkıntılı olduğundan bahsediliyor. CVT tercih ediliyor.) Performans konusunda yüksek basınç ve turbodan kaynaklı dizel torkunu bir kenara koyarsak V-tech de atmosferik anlamda çok ciddi güç üretmekte. ZAten hoş bir filtre ve son susturucu ile çıkan kesici sesi hep harika olmuştur. Donanım konusunda ise azıcık aşım ağrısız başım prensibini yüklenen caponlar maalesef C segmentinde bile olsa araçlarına kısır donanımlar koymakta. Pejo gibi sonradan retrofitte kolay kolay olmuyor. Yoksa yoktur ötesine gidilmiyor. Ama Onur 2008 civiclerin o görüntüsü ve edası inan hiç bir PSA da yok hacı. Dışı siyah içi bej ah bi bulabilsek sana temiz. |
|||
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
||
bende aracımı sattıktan sonra civic i baya düşünmüştüm genel olarak sorunsuz konforlu ve piyasası olan bir araç ama yakıt konusunda malesef hiç iyi şeyler duymadım yakıt konusu dışında 308 den üstün bir araç ve eski aracınız 307 den sonra 308 almak bence mantıklı değil bu yüzden civic bence daha mantıklı... bende bir çok araçtan sonra civic ve 407 arasında kaldım ve çok uzun yol yaptığım için daha geniş iç mekan, bagaj ve dizel yakıt ekonomisi nedeniyle tercihim 407 olmuştu...
|
|||
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
lpg normal şekilde takılıyor hocam sorun olmuyor. :) hatta şuan fabrikadan bile lpgli araç satışı mevcut honda civiclerin. 2007den sonra 1.6ların hepsi 125hp ve lpg takılabılıyor
|
|||
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eğer bu durumda 308 diyenler kusura bakmayın ama sadece kullndığınız marka için diyorsunuz honda aracı en az arıza yapan araçtır ve lpg de inanın dizel pejo dan az yakar bende 2000 cc honda crv var 270 kuruş yakıyor ortalama honda ömürlük arabadır bakın hiç triger kayışlı honda varmı acaba neden
|
|||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben civic derim.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence bu çok mantıksız bir kıyas olur honda ile kıyas yapılacak araç lar toyata mazda Mitsubishi gibi çok kaliteli araçlardır pejo araçları ise citroen fiat ford opel reno bu guruptaki araçlarla kıyas edilmeli ama hangisi alınmalı seçeneği sorulursa tabiyki japon aracıdır
|
|||
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
||
furkan tam bir fanatik yorumu yapmışsın lpg de dizelden az yakmaz ama belki yaklaşabilir ayrıca tiriger zincirli olunca kalitelimi olmuş oluyor bu tamamen saçma bir yorum... fiatın 1.3 linea doblo fiorino gibi araçlarında kullandığı motordada kayış değil zincir var şimdi bu araçlar sınıfının en kaliteli araçları mı? birde çok kaliteli yazmışsın ya tam komedi :)
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Fİat motoru diye geçen 1.3 cdti opel corsa şuan 120bin kmde Fabrikadan beri bizde ve bakımını aksatmadan eşşek gibi bindik bir günde bana mısın demedi. 100k km üstünde aracında hiç yaşamamış bir PSA motoru gösterin. Fanatiklik değil olanı konuşmak bizimkisi. Ben ekonomisi ve donanım seviyesi dışında Pejoda alınası bir unsur bulmuyorum.
|
|||
mistercasper
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
||
çok kaliteli diye yazılan araçların içinde nedense mercedes bile yok hepsi japon hiç fanatik durmuyor mu sence??? ayrıca fiatın multijet motoru iyidir ben ona birşeyn demedim sen anlamamışsın...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Onur' um gönlüm 308 mantıgım civic
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
BUrada araba firmalarını karşılaştırmıyorum ben. Konu da o şekilde değil iki seçenek arasında insanları seçmesine sebep olan etmenleri inceliyoruz. Her konuda iyi ve mükemmel bir araba yok ama kullanım şekline ve beklentilere göre araçlar var. Sağlamlık-motor kalitesi-güvenlik ve dayanıklılık bazında bir seçim yapılacağı zaman Honda derim. Aksini düşünen arkadaşa saygı duyarım muhakkak kendine göre haklı yönleri vardır. Ekonomi ve donanım açısından ise seçeneğim Pejo olurdu. Bende Onur gibi 308 ile Auris arasında kaldım. Aynı fiyat hatta 308 daha ucuz olmasına rağmen Aurisi seçtim bunu da 16 yıllık bir toyota geçmişi olan bir aileden bilgi alarak ve yurt dışında babamın deneyimlerine dayanarak seçtik. Bundan da pişman olamdım. 10k bakımında serviste gördüğüm alaka emin olun satıştaki ilgiden daha fazlaydı 1 hafta sonra bizzat aracımla ilgilenen temsilci cep telefonu ile arayıp hali hatırımı ve aracın memnuniyeitni sordu herhangi bir anket olmadan. Gönlüm 308 de kalsa da Auristen pişman değilim. 308, -2013 model 1.6 eHDi 112hp Auto6R -Cam tavan -Metalik Şeytan kırmızı -Sportium paket -Xenon paket (+lastik basınç sensörü) -nubuk+deri döşeme -kırmızı koltuk ve direksiyon dikişleri 57.100tl idi Auris -2013 model -1.4 d-4D motor -MultiMode robotize şanzuman -Advanced paket (yağmur-far sensörü,anahtarsız giriş ve çalıştırma,katlanır elektrikli ayna, tek donuş kapanır camlar, dijital klima, Toyota Touch ekran ve geri görüş kamerası,Bluetooth USB Aux v.s.) -Skypack(cam tavan+karatılmış arka camlar) -Opak beyaz 58.300tl |
|||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
||
Arkadaşım da 2011 civic var beyaz. Mugen yaptı aracı tüplü yakıtı şu an 30 kuruş kmde. Akrabam honda ustası ordan biliyorum civic orjinal buji tanesi 85 TL ancak gerçekten sıkıntısız araba. 308 i bilmiyorum ama o kadar olacağını sanmıyorum.
Sonuç olarak senede 20000 km yapmiyosan bence kesinlikle civic . |
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
salıh abının gonderdıgı araç dırek alınır fıyatta cok ıyı.. |
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ağır kaza belası yoksa benmkini satıp alabiliirim
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
işte kral bir seçenek valla. Yıl ve km takıntııs yoksa harikulede bir araç. |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |