![]() |
|
Kaputu açamamıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 23:04 |
Aynen abi paylaşmak ayrı bi güzel.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Exdamega ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen ustam hayat bi tecrübe değilmi zaten..
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Hadi geçmiş olsn. senin içinde bizim içinde bi tecrübe oldu..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Exdamega ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
aracın altına girdim ve kolumu radyatörün arasından sokarak kaputu açtım tel yerinden çıkmışş sorun çözüldüüüüü
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Teli çektiğinizde tık diye bir ses geldiğini söylediniz. o "tık" sesinden sonra kaput yarım açılıyor mu? eğer açılmıyorsa yüksek ihtimalle tel kopmuştur.
|
|
![]() |
|
206+ aracımın kaputu bir türlü açılmıyor içerdeki mandal da sağlam bi sadece tık dite ses geliyo ama açılmıyor bi yardım ..........
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |