![]() |
|
far ve yağmur sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mican69 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 23:03 |
|
Arkadaşlar 2001 1.6 xt sanrooflu 206ım var aracımda far ve yağmur sensörü olmasına rağmen kullanamıyorum far ve silecek kolu tuşlarına basılı tutsamda olmadı uçbilgiai olan var mı?
|
||
![]() |
||
mustimed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende de aynı araç var ama ben sadece yagmur sensörü olduğunu biliyorum far sensörü yok
|
||
206 XT 16V 35 HE 153 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
mican69 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
Yağmur sensörünü basıl aktif edebilirim
|
||
![]() |
||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benimkide 2001 xt yağmur sensörü için kol galıba 2. kademeye alınıyodu kolda oto yazması lazım şimdi hatırlaymadım durdugu yerden asagı çekince yaylı sistem kendi yukarı yerine geliyor silecekte gidip geliyor durdugu yerden bi yukarı alırsan otomatik oluyodu
kolu bi yukarı al ön camın ust ortasında göz gibi bir yer var oraya dok suyu çalısması lazım tabi kontak acıkken far sensöru içinde far kolunda auto yazması lazım benim ön camın ustunde iki göz var ama far kolunda oto kademesi yok dolayısı ile çalısmıyor |
||
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
İki tip kol var beyler.
Birer foto atarsanız falınıza bakayım :D çarenizi söyleyeyim abe güzel abilerim. |
||
![]() |
||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
foto değilde ankarada saglam usta tavsiye etsen far sensörüydu janttı ekrandı ne gerekiyosa orda bulup halledebilecek arabama baştan aşagı cekap yapıp atıyorum arka koltuk kafalıgını bile bulabilecek biri lazım bi ekranı bile bulamadık ...:( |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
||
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
İkisi ayrı olmaz. Yağmur sensörü ve far sensörü beraber zaten.
Yağmur sensörü için silecek kolunu bir tık yukarı kaldıracaksın, yol bilgisayarında Auto Wiping Active yazar. Far sensörü için de kontak anahtarı bir tık ileride, akü açık iken far koluna basılı tutacaksın beep diye ses gelecek, ekranda yazı belirecek. Ondan sonra far sensörü aktif olur.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bazı kollarda otomatik far için uç kısmı AUTO konumuna getirmek bazı ları içinde ucundaki tuşa basılı tutmak gerekiyor ildiğim kadarı ile
Yağmur sensörü tek tip sadece auto konumuna almak lazım. Yol bilgisayarı 2002üstü araçlara uyarlanabiliyor. Arka kafalık için şaşmazda 1. caddeden yukarı çıkarken cancanoto nun karşısında nur oto döşeme var oradan alıp kılıf kaplatabilirisniz. Bu bilgileri ustalar pek bilmez anca buradan bilen kişiler yardımcı olabilir. |
||
![]() |
||
mustimed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
|
arkadaşlar iyi hoş diyosunuzda benimde aynı aracım var ama sadece yağmur sensörü var. far kolunda ise öyle basılıp da aktif olacak bir düğme yok bu değişkenlik gösteriyo mu ki. arkadaşın biri yağmur sensörü varsa far sensörüde vardır demiş ben anlayamadım kolumu değiştirmek gerekiyor acaba
|
||
206 XT 16V 35 HE 153 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
|
Kontak bir kademe açıldığında akü ışıgı yanıyorken far kolundaki düğmeye basılı tuttum ama herhangş bir değişiklik olmadı ama benm bildiğim 1.6 xtlerin hepsinde bu özellik olmalı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |