![]() |
|
306 Griffe fren diski |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akurudayi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akurudayi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 15:52 |
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Hoş buldum. 8 aylık Peugeot 306 Griffe kullanıcısıyım. İlk Peugeot aracım yani.
Affınıza sığınarak bir konu açmak istiyorum. Forum kurallarını okudum gözden kaçırdığım birşey varsa şimdiden affola. Son bir kaç aydır sol ön taraftan bir metal sürtünme sesi geliyor. Ben tecrübeme dayanarak balatanın sürttüğünü düşünerek balataları değiştirdim. Fakat ses gitmedi. Ayaküstü Ankara Ostimde bir ustaya sordum fren diskleri deforme olmuştur. Kafaya takacak bir şey yok bu şekilde binersin bişey olmaz dedi. Çok kafana takarsan gelirsin değiştiririz dedi. Benim şimdi 3 sorum olacak 1- Cidden disklerin deforme olması ve sürtünme sesi gelmesi ciddi bir sorun değilmidir? 2- Değiştirmeyi düşünürsem işçilik ve parça maliyeti ne olur? Site sponsoru olan Şahin Peugeot'ta tek çeşit, Valeo marka disk var kalitesi ve fiyatı (86 tl) nasıldır? Tavisye edebileceğiniz başka parça satışı yapan varmıdır? (Online yada Ankarada olabilir) 3- Ankarada tavsiye edebileceğiniz düzgün Peugeot esnafı varmıdır? Teşekkürler... Düzenleyen akurudayi - 24 Ocak 2014 Saat 15:58 |
|
![]() |
|
akurudayi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akurudayi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Allahın kulu cevap vermeyecek mi?
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mrb hoşgeldiniz, site sponsoru şahin peugeot nun sattığı ürünler fiyat/kalite olarak iyidir alabilirsiniz yani, pek bir işçilik tutmaz, ben kendi ustama 20-30 tl atıyordum disk balata falan hepsini değiştiriyordu fakat biraz uygun tabi tanıdık olmasından ötürü, dışarda ne kadara değiştirirler bilmiyorum. ses gelmesi ustanın dediği gibi disclerdendir fakat neden önemsememiş anlamadım :) ben en ufak ses duysam kıl oluyorum ve önemseyin, fren bu yani neticede, ayrıca balata bittiğinde frene bastığınızda ince bir ıslık sesi gibi ses gelir, yokuş aşşa düşük hızda giderken hafif frene bastığınızda daha rahat duyarsınız sesi, balata disk e sürttüğünden ötürü çıkar, kullanıma göre 3-4 balata değişiminden sonra disk değiştirilir, aksatmayın bence. Keyifli forumlar
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |