![]() |
|
308 Lerin Fiyatı Hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 14:28 |
Selamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere bizim 308 lerin fiyatı neden düşüyor ya anlamıyorumki donanım olarakta cok iyi bir araba bende 2008 model 38800 km VTİ premium modeli var bitanesi utanmadan 26 bin verim felan dedi bukadar düşük olmamalı bence ya yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeotun genelde bazı modellerinin 2. el piyasası düşük anladığım kadarıyla. bide üst versiyonları çıkınca makyajlı kasası yada yeni kasası iyice düşüyor sanırım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ohoo bana neler diyolar neler :D bi bilseniz :D:D:D boşvern siz çıkıyor hadsiz cahiller öyle.
|
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolun yorumlarınız için yani benim aracta 39 binde felan temiz titiz kullanılan bi arac ayrıca garajda duruyor hep sehir içindede nadir binerim ederi öyle olması lazım alıcısı alır ya fazla tatava yapmaz bence görüşmek üzere
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |