![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 39> |
Yazar | |||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 Saat 12:08 |
||
İSTANBUL BULUŞMASI Merhaba PT Hem foruma yeni katılan arkadaşlarımızla tanışabilmek , hem de arayı açmamak için Kordinatlar: 41.006986-29.067688 Havaların Soğuk olması sebebi ile buluşma eşsiz olucaktır (Hanımefendilerden özür dileriz) Katılacak arkadaşlarımız lütfen isimlerini yazsınlar İrtibat: Doğan Özdoğan 0530 173 04 86 Serkan Çelik 0532 764 71 37 Önemli Not: İletişimin daha sağlıklı sağlanabilmesi için katılacak arkadaşların telefon numaralarını özel mesaj ile bildirmeleri rica olunur. Yapılan değişiklikler sms yolu ile bildirilecektir. Güncel Katılımcı Listesi; GökhaN; dogan106 Serkan Burak +1 Kıvanç kuscu38 (Recep) kaRamsar (Adem) Brk44 +2 Audiocu (Altan) bluemoon SKC21 gecegöz volkanC2 Bursat 306 VA 5421 Akif 27 Z 4487 (206) tetik ramazan(tongucuk) +1
Düzenleyen Serkan - 14 Şubat 2014 Saat 01:30 |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
iki yaka içinde ortak biryer olmalı bence =) bu sefer aranızdayım büyük ihtimalle Pazara denk getirirseniz.
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
hep gelcem diyorsun gelmiyorsun hiç göremedik daha
![]() |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Bu sefer kararımı verdim ! Mutlaka pazar olmalı ama cumartesi yarım gün çalışıyorum aslında Cumartesi akşam dersek yine gelirim |
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Başlığı görünce heyecanlandm ortaım. Yapmamız lazım :)
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Avrupadaym ama onada katılabilirim.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
açık hava ve doğa içinde olursa sevinirim şahsen
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
9 Şubat imkansız, 16 şubat yer zaman farketmez :)
|
|||
![]() |
|||
||
16 şubat olsun o zaman şimdi yeri düşünelim.
|
|||
![]() |
|||
||
Eskide çok toplanıyorduk ama artık herkesin ev bark iş güç koşuşturma bekarlık gibi olmuyor.
|
|||
![]() |
|||
||
Kesinlikle öyle. Ben bekar olduğum için kendi adıma diyorum :) şimdi hadi deseniz gelcek durumdayım
|
|||
|
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||
Mini buluşma yapılacaksa k.yalı cep uygun beklemeye gerek yok cuma akşam yapalım çay içeriz
9. şubatta yokkum antalyada olacağım 16 daha uygun gibi
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bekarlara işler kolay, buluşmayı eşli yapalım hanımlar çocuklar sıkılmasın evlerde :)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Çok haklısın Gökhan ![]() Aslında Serkan abi ile bir süredir konuşuyorduk 2.Şubat için eli kulağındaydı:) Bu yıl bol buluşma ile geçicek ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Birçok kişi Avrupa yakasında ikamet ediyor, fakat son buluşmanın Avrupa yakasında olmasından dolayı tabuları yıkarak buluşmayı Anadolu yakası olarak ayarlamalıyız diye düşünüyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
minisinede maxisinede varım :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
16. şubat güzel tarih, Benim nacizane önerim Fenerbahçe' de buluşmamız, Tesadüf' te deniz manzarası eşliğinde 1-2 saatlik çay/nargile keyfi akabinde parkta resim/ çekirdek keyfi güzel olur diye düşünüyorum Konu başlığı düzenlendiğinde telefon numarasını paylaşma hususunda yardım rica ederim Doğan Özdoğan : 0530 173 04 86
Düzenleyen dogan106 - 22 Ocak 2014 Saat 13:26 |
|||
![]() |
|||
||
cuma akşamı seatçılar orda,karışmasın sonra :)
|
|||
![]() |
|||
||
ekliyorum o zaman :)
|
|||
![]() |
|||
||
Hava şartlarına göre hem açık hem kapalı mekan alternatifleri olmalı, ben eşli olmasından yanayım, bekar arkadaşlar merak etmesin daha önce ki buluşmalarımız da hem eşli hem bekar katılan arkadaşlar çok keyifli vakit geçirdiler. Bizim bir aile olduğumuz buradan belli oluyor zaten :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |