|
En sorunsuz araba araştırması sonuçları |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sallama olmasa da tarihi eski arkadaşlar. 2001'in haberi, üstünden geçmiş 13 sene... 13 sene önce benim sakalım bile yoktu doğru düzgün :P neler değişmiştir kim bilir :D
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle katılıyorum, en az arıza çıkaran hatta insalcıl kullanımda hiç arıza çıkarmıyan araba AUDİ' dir
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Eski olduğunu biliyordum da bu kadar eski olduğunu tahmin edemedim kusura bakmayın... |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Takılma boş ver.. Zaten bu araştırmalar gerçekle uyuşmaz hiç.. En sağlam mazda derler, yolda hyundai, fiat dolu olur vs.. Görsel veya yazılı basında illa ki yanlılık olabiliyor..
Haber eski bile olsa arkadaşlar her gördüklerine inanmayarak bilinçli olduklarını göstermiş oldular.. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gerçeği yansıtmayan bir araştırma bu büyük ihtimalle. Peugeot ve Citroen motorları aynı motorlar zaten geri kalan aksamın %99 uda aynı nasıl olurda aralarında %13 lük fark olur ?
|
|
ozncnercn
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
Mitsubishi %29 Subaru % 37 öyle mi abi tamamiyle hikaye gerçeklik payı sıfır!
|
|
hayat direnmektir
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |