Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 40 tl ye Cam filmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

40 tl ye Cam filmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ahmet_bjk Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmet_bjk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:35

ön kapılara da yaptırmışsınız sanırım bildiğim kadarıyla arka 3 cam serbest ...

Ben fiyat normal derken arka 3 cam için söylemiştim...

Ben arka 3 cama 50 liraya yaptırdım, bir sıkıntı yok...

308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:16
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:13
Öncesi :)

Resimler çok iyi değil hava karardı ben çekene kadar. Yarın akşam tekrar güzel fotolarla inşallah :)

Bu da yeni hali..

Yukarı Dön
dRhkn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dRhkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:09
ee resim yok mu hocam Smile
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:07
güle güle kullan içine sindiyse
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:07
Orjinalini yazan: dRhkn dRhkn Yazdı:

Gittim 80 tl'ye yaptırdım. Hangi filmi çektiler ne oldu bi fikrim yok.
Gayet de kusursuz şimdilik. 7 ay oldu. Belki ileride morarır ama şimdilik taş gibi maşallah Smile

bişey olmaz inşallah güle güle kullanırsın:)
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:06
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Gayet de güzel olur zaten fılm ıçın bır kamyon para vermeyede gerek yok ancak  luks sınıf araçlarda duruma göre belki sonuçta sıkıldığında veya polis çevirdiğinde biryerinde soyulma olduğunda çöp olucak bişey . Malzeme en kötüsünden olmasın yanı çabuk çızılen ve moraran dandık bır malzeme olmasın gerısı boş başında durduğunuz taktırde ışçılığe ve yapan kışı hal ve hareketlerıne ona göre dıkkat eder sıkıntı olmaz tek sorun ışçılık ve malzeme çok kötüyse arka cam rezidansları hassas bişey iş çıkar boşuna ınşallah duzgun olur merak ettım olunca fotoğraflarını paylaşırsınız artık hayırlı olsun...

Hocam yaptırdım ve gözüme hoş gözüktü. Çıkarttığım zaman içimin yanmaması için çok para vermeye karşıyım. Çizilmeye kabarmaya morarmaya karşı her türlü garantiyi verdi arkadaş. Arka rezistans için içim rahat çünkü eski sahibinden kalma filmler sadece arka camdaki duruyordu ve artk iyice rengi açılmıştı onu söktürmeyip üzerine yaptırdım ve sökülürken yine sadece üzerindekini çıkarttırıcam. rezistans için hiç kimse garanti vermedi baya dolaştım 300 tl fiyat verende garanti veremem arka cam komple değişir dediler. Fotolar birazdan bu başlıkta :)
Yukarı Dön
dRhkn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dRhkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 20:55
Gittim 80 tl'ye yaptırdım. Hangi filmi çektiler ne oldu bi fikrim yok.
Gayet de kusursuz şimdilik. 7 ay oldu. Belki ileride morarır ama şimdilik taş gibi maşallah Smile
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 20:47
Gayet de güzel olur zaten fılm ıçın bır kamyon para vermeyede gerek yok ancak  luks sınıf araçlarda duruma göre belki sonuçta sıkıldığında veya polis çevirdiğinde biryerinde soyulma olduğunda çöp olucak bişey . Malzeme en kötüsünden olmasın yanı çabuk çızılen ve moraran dandık bır malzeme olmasın gerısı boş başında durduğunuz taktırde ışçılığe ve yapan kışı hal ve hareketlerıne ona göre dıkkat eder sıkıntı olmaz tek sorun ışçılık ve malzeme çok kötüyse arka cam rezidansları hassas bişey iş çıkar boşuna ınşallah duzgun olur merak ettım olunca fotoğraflarını paylaşırsınız artık hayırlı olsun...
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 19:50
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

hayırlı olsun merak etme sorun yaşamazsın bendede aynı filmlerden var  ama en fazla 2 sene dayanıyor 2 sene sonunda bütün özelliği gidiyor :))

2 sene yeterli benm için:) saolasın
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 17:12
Allah razı olsn:)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 17:07
Orjinalini yazan: kivanc kivanc Yazdı:

40 tl likten vazgeçtm 80 liralık orta kalite çektiriyorm kalkmaya çizilmeye garanti verdi usta şu an yapılıyor. Hayırlısı olsn ne diyim:)

80 tl bile orta kaliteyse 40 tl ye cama ne takıyorlar düsünün artık Big smile
arabanıza deger veriyordanız, kapalı dükkan ortamında, kaliteli amerikan film kullanan, işçiliği çok iyi bir ustaya yaptırın. bunlar istanbulda ziabart bayiileri ve Llumar film yetkili bayileridir. bu firmalarda 300-350 den baslar fiyatlar. bunun haricinde yurtdısından kaliteli garantili film getirttirerek, işçilikte ödün vermeden yapan bikac yer de yok değil, vardır. onlarda en az 200 tl den asagı yapmaz.

madem baslandı sizin isleme hayırlı olsun umarım icinize siner yapılan is Wink
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 16:50
Orjinalini yazan: ramazanturan81 ramazanturan81 Yazdı:

kıvanç gitmeden bi tolga oto cam filmi yaz google amcaya telde arayıp bi onlardan fiyat al bakalım yerleri zburnu nda

Şu an işleme başlandı okumakta geç kaldm.
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 16:49
40 tl likten vazgeçtm 80 liralık orta kalite çektiriyorm kalkmaya çizilmeye garanti verdi usta şu an yapılıyor. Hayırlısı olsn ne diyim:)
Yukarı Dön
kursat3006 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kursat3006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 16:40
Piyasada 1000 çeşit kalite kalite film var. 500 liraya da cekiyolar. Onu geçtim çekecek usta çok önemli ve kesinlikle KAPALI BI YERDE CEKTIRIN. Çünkü en ufak tiz zerresi arada kalıyor bidaha da çıkmıyor.

Ben yakın zamanda 150 TL ye garantili cektirdim. Son derece memnunum.
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91
Yukarı Dön
rizeli_53 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rizeli_53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 15:42
kardeşim ne kadar ucuz okadar kötü malzeme kötü işçilik. bu işin onuru benim kanaatimce 120 tl dir aşağısı yalan. dolan.
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 15:32
kıvanç gitmeden bi tolga oto cam filmi yaz google amcaya telde arayıp bi onlardan fiyat al bakalım yerleri zburnu nda

Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 15:26
Orjinalini yazan: volkanC2 volkanC2 Yazdı:

tabi ya tamamen denk gelen polise bağlı da en kötüsünü düşünüyorum ben :) garantiye almak adına :) yaptırırsanız öncesi ve sonrası fotoğraf çekmeyi unutmayın :) konunun altına eklemek lazım..

Foto konusu her zaman aklımda :) yaptırırsam akşam kesin eklerim. şu anda kalkıp gitmekle gitmemek arasındayım .)
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 15:23
tabi ya tamamen denk gelen polise bağlı da en kötüsünü düşünüyorum ben :) garantiye almak adına :) yaptırırsanız öncesi ve sonrası fotoğraf çekmeyi unutmayın :) konunun altına eklemek lazım..
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 15:20
Orjinalini yazan: volkanC2 volkanC2 Yazdı:

benden bir tavsiye, yaptıracaksanız eğer ön camlara çok koyu yaptırmayın ucuz filmler gece görüşü çok kötü etkiliyor, kankam ucuz kaplatmıştı on numara olmuştu ama bikaç kez akşam arabasıyla dışarı çıktım berbattı aynalar bile gözükmüyodu doğru dürüst.. bide polisler son zamanlarda filmlere biraz takmaya başladı bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var.. ben kendi C2'min iki ön camındaki filmi söktüm yaklaşık bir saatimi aldı filmi söküp yapışkanını temizlemek, eğer polis çevirirse hem ceza kesiyor hemde sök trafik şubeye gel diyor bir hafta içinde.. Benim şuan sadece arka camla sağ arka camda var onlarında bahanesi minik kızım :) polis çevirirse eğer :)

Çok koyu yaptırmayı düşünmüyorm. Arkalar koyu önler açık olursa sırıtır diye hepsini açık yaptırıcam. Bizzat polise gidip sordum, polisine bağlı ama açık yaptırırsan sorun olacağını düşünmüyorum diyolar genelde. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1910 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6659 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 114 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 102 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 104 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 140 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 837 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 324 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 520 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 401 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107782 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1643 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3398 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10350 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9272 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1395 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 3
selahattnsahman 3
ErkamC 1
Ozzy1903 1
eRRoR 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English