![]() |
|
40 tl ye Cam filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ön kapılara da yaptırmışsınız sanırım bildiğim kadarıyla arka 3 cam serbest ... Ben fiyat normal derken arka 3 cam için söylemiştim... Ben arka 3 cama 50 liraya yaptırdım, bir sıkıntı yok... |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Öncesi :)
![]() Resimler çok iyi değil hava karardı ben çekene kadar. Yarın akşam tekrar güzel fotolarla inşallah :) Bu da yeni hali.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
ee resim yok mu hocam
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
güle güle kullan içine sindiyse
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
bişey olmaz inşallah güle güle kullanırsın:)
|
|
|
|
![]() |
|
Hocam yaptırdım ve gözüme hoş gözüktü. Çıkarttığım zaman içimin yanmaması için çok para vermeye karşıyım. Çizilmeye kabarmaya morarmaya karşı her türlü garantiyi verdi arkadaş. Arka rezistans için içim rahat çünkü eski sahibinden kalma filmler sadece arka camdaki duruyordu ve artk iyice rengi açılmıştı onu söktürmeyip üzerine yaptırdım ve sökülürken yine sadece üzerindekini çıkarttırıcam. rezistans için hiç kimse garanti vermedi baya dolaştım 300 tl fiyat verende garanti veremem arka cam komple değişir dediler. Fotolar birazdan bu başlıkta :)
|
|
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Gittim 80 tl'ye yaptırdım. Hangi filmi çektiler ne oldu bi fikrim yok.
Gayet de kusursuz şimdilik. 7 ay oldu. Belki ileride morarır ama şimdilik taş gibi maşallah
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gayet de güzel olur zaten fılm ıçın bır kamyon para vermeyede gerek yok ancak luks sınıf araçlarda duruma göre belki sonuçta sıkıldığında veya polis çevirdiğinde biryerinde soyulma olduğunda çöp olucak bişey . Malzeme en kötüsünden olmasın yanı çabuk çızılen ve moraran dandık bır malzeme olmasın gerısı boş başında durduğunuz taktırde ışçılığe ve yapan kışı hal ve hareketlerıne ona göre dıkkat eder sıkıntı olmaz tek sorun ışçılık ve malzeme çok kötüyse arka cam rezidansları hassas bişey iş çıkar boşuna ınşallah duzgun olur merak ettım olunca fotoğraflarını paylaşırsınız artık hayırlı olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
2 sene yeterli benm için:) saolasın |
|
|
|
![]() |
|
Allah razı olsn:)
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
80 tl bile orta kaliteyse 40 tl ye cama ne takıyorlar düsünün artık ![]() arabanıza deger veriyordanız, kapalı dükkan ortamında, kaliteli amerikan film kullanan, işçiliği çok iyi bir ustaya yaptırın. bunlar istanbulda ziabart bayiileri ve Llumar film yetkili bayileridir. bu firmalarda 300-350 den baslar fiyatlar. bunun haricinde yurtdısından kaliteli garantili film getirttirerek, işçilikte ödün vermeden yapan bikac yer de yok değil, vardır. onlarda en az 200 tl den asagı yapmaz. madem baslandı sizin isleme hayırlı olsun umarım icinize siner yapılan is ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Şu an işleme başlandı okumakta geç kaldm. |
|
|
|
![]() |
|
40 tl likten vazgeçtm 80 liralık orta kalite çektiriyorm kalkmaya çizilmeye garanti verdi usta şu an yapılıyor. Hayırlısı olsn ne diyim:)
|
|
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Piyasada 1000 çeşit kalite kalite film var. 500 liraya da cekiyolar. Onu geçtim çekecek usta çok önemli ve kesinlikle KAPALI BI YERDE CEKTIRIN. Çünkü en ufak tiz zerresi arada kalıyor bidaha da çıkmıyor.
Ben yakın zamanda 150 TL ye garantili cektirdim. Son derece memnunum. |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
kardeşim ne kadar ucuz okadar kötü malzeme kötü işçilik. bu işin onuru benim kanaatimce 120 tl dir aşağısı yalan. dolan.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
kıvanç gitmeden bi tolga oto cam filmi yaz google amcaya telde arayıp bi onlardan fiyat al bakalım yerleri zburnu nda
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Foto konusu her zaman aklımda :) yaptırırsam akşam kesin eklerim. şu anda kalkıp gitmekle gitmemek arasındayım .)
|
|
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
tabi ya tamamen denk gelen polise bağlı da en kötüsünü düşünüyorum ben :) garantiye almak adına :) yaptırırsanız öncesi ve sonrası fotoğraf çekmeyi unutmayın :) konunun altına eklemek lazım..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Çok koyu yaptırmayı düşünmüyorm. Arkalar koyu önler açık olursa sırıtır diye hepsini açık yaptırıcam. Bizzat polise gidip sordum, polisine bağlı ama açık yaptırırsan sorun olacağını düşünmüyorum diyolar genelde.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |