![]() |
|
Jant yüzünden muayeneden geçemedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yeterince küfür ettim zaten kardeşim. bana çok saçma geldi jantın büyük lastiğin geniş olması araba için nasıl bir dezavantaj oluşturabilirki? Güvenlik acısından daha güvenli yolu daha iyi tutuyor araba geniş lastik olunca bu nasıl bi saçmalık anlayamadım.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
3 ay önce bmw e 46 yere basık 18 inc 35 yanak ofsetli jantla geçtik. Tabi referans vardı. Ama bu kadar da olmaz gerçekten
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gidip jantlarını değiştirmiceksin kalıcı olarak. geçici olarak hallediceksin. Lastikçiler günlük kiralıyor diye biliyorum
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben direk gectim. Hafif kusur bile demediler.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam aracı orjinal hale getirmen gerek bunada tabiki jant lastikde giriyor orjinal ebatlar neyse onu isterler eski 306'ım 17 tft jant vardı ince yanak lastiklerim geçmedi ağır kusurlu kaldı :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Küfür edesim geldi. Lanet olsun bu adamlara. Araclarımız heriflerin iki kelimesine bakıyor. Kendi aracları bu kadar mı düzgün? Ben anlamıyorum ki? Bunlara zamanında İzmir'de yasanan olayı yasatmak lazım.
|
|
![]() |
|
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Arkadaslar bugün peugeot 206 aracımı muayeneye götürdüm ve aracıma bakan adam jant-lastik uyumsuzluğu diyerek ağır kusurlu olarak aracımı muayeneden geçirmedi. Aracın üzerinde 195-50-R16 lastik ve 16 inc jant var orjinal ölçülerini kapının iç tarafına bakarak söyledi ve lastiklerin 175-65-R14 olmasi gerekiyor jantında 14inc olması gerekiyor değiştir tekrar gel dedi. Ben ilk defa böyle bişeyler karşılaştım ve resmen şok oldum. acaba daha önceden başına böyle bir olay gelen var mı? Gidip jantlarımı değiştiricem şimdi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |