![]() |
|
en güzel insana sattım aracımı.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 Saat 21:45 |
||
Araç çok temiz Maşallah... Hayırlı satışlar.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı müşterilerin olsun değer bilen birine gitsin inşallah..
sahibinden.com da araç satmak iyide birde o ölücü tabiriyle insanlar olmasa... adamı cileden cıkartıyorlar 3 ay önce ilk arabamı sattım ama zor iş onu anladım :)
|
|||
16 U 1987
|
|||
![]() |
|||
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
||
inşallah hakkında hayırlısı olur birader.
|
|||
16 U 1987
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
hayırlısı olsun. temiz araç
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
hayirli satislar, kufur edilmemis kismi guzel olmus :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
||
hayırlı satışlar olsun.. küfür konusuna benimde dikkatimi çekti, maalesef ben aracımın ilanına bunu yazamam herhalde
![]() |
|||
308 VTI // 2009
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Onur' um ilan vermene hiç gerek yoktu senin kullandığın araç her zaman temiz olur, en kısa zamanda satılıcağını düşünüyorum. İnşallah sattıktan sonra pişmanlık yaşamazsın, o derece temiz peugeot bulmak gerçekten çok çok zor. Bir kez daha iyi düşün derim satmadan önce, satıcaksanda inşallah kısmet olurda vakti gelince güzel bir 308 alırsın
|
|||
![]() |
|||
||
yahu 106mı kullanıyosun tadında bırakıcan
![]() |
|||
![]() |
|||
||
anladım kardeşim , inşallah istediğin gibi olur herşey
|
|||
![]() |
|||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
||
meraklısı alır bunu:) hayırlı satışlar
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı satışlar dilerim tertemiz bir 307 sıfır araç niyetine bile alınır
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
hayırlısı olsun abi iyi satışlar
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Önder106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
||
hayırlısıyla satılır kkardeşim inşallah aracın gerçekden çok temiz :)
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
iyi mal iyi para bence makul fiyat sonuçta kaza bele vs yok km düşük araç temiz kullanılmış daha ne istenir araç aranırken
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
malum sitedeki araçlara bakınca senin 307 gibi duran da yok o sınıfta. kıymetini bilen birine nasip olur umarım.inşallah bu kadar temiz bide 308 nasip olur
Düzenleyen elsoberano - 13 Ocak 2014 Saat 17:29 |
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Güzel araba, hemen satılır bu gibime geliyor. Fakat ben ilandaki agresif cümlelere takıldım. Çok mu kızdırdılar hocam sizi, takmayın herkesi.
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
Boya durumu neydi hocam aracın? Bir de keşke sunroof olsaydı
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
||
gerçekten temiz araç inşallah değerini bilen bi arkadaşa gider
|
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Hayırlısı olsun hayırlı müşteriler olsun.
Çok uzaksın yakınlarda olsa niyetine girebilirdim :)
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
hayırlı satışlar kardeşim
sanırım araba konusunda sende ben gibi cinssin bu yüzden zor satıyoruz biz ![]() |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |