|
ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Exdamega
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 Saat 20:41 |
BENİM SORUNUM 206+ ARACIMDA ARKA HOPÖRLERDEN SES GELMİYOR ACABA BENMİ YAPAMIYORUM YOQSA HEPSİNDE BÖLEMİ BANA Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arka hoparlör mü takdırdınız çünkü çoğu modelde arka hoparlör yok. Orjinal teybe arka hoparlör takdıysanız servisden pp2000 veya diagbox ile bağlanıp radyodan fader ayarını açmanız lazım.
|
|
Exdamega
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet kendim taktım ama pp2000 veya diagbox dediğiniz şeylerden haberim yoq onları bi araştırayım yardımınız için teşekkürler.......
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
206 hiç kullanmadım ama normalde fader ve balance ayarlarından fader ön tarafa alındıysa onu ayarlamak gerekiyor olabilir. fader ve balance 0 olmalı büyük ihtimalle..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FAbrika çıkışı arka hoarlör olmayan araçlarda fader ayarı kapalı. Sadece balans ayarı var. Bu yüzden arka hoparlör çalışmıyor. Radyo ayarlarından faderi aktif edince geliyor ses. Menude de çıkıyor fader ayarı |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |