![]() |
|
RCZ Görünüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sibelozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun :) basıma gelen olaylardan dolayı bu soruyu sormak ostrdim |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Arabanın da kızı erkeği kalmadı bence. Herkes her araca binuyor. Kız arkadaşım herkesin aksine , tosba sevmez , Cooper sevmez. Nerde cüsseli arkası kalkik tipsiz araba var hastası benim anlam veremedigim şekilde :D Trafikte ise değişik manzaralara seyirci kaliyoruz. Örneğin son model cabrio bir bmw deki 8 köşe kasketli dede ( kafasını biraz kaldırsa kasket rüzgara yenik duscek ) , faca Şahin içindeki asi ve tesettürlü bayan , transit süren toptancı ablalar. Gibi gibi :)
Yani içiniz rahat olsun :) Düzenleyen kursat3006 - 12 Ocak 2014 Saat 01:35 |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce denk gelmedım RCZ Kullanan bir bayana ancak RCZ sport bir araç sonuçta bay-bayan farketmez yınede bıraz daha erkeksi sankı bana göre.Ancak son dönemlerde hangi 206 ya baksam ıçınde bayan 206 da pek bayan aracı gibi değil ama demekki ilgi görüyor bayanlar tarafından.
Düzenleyen samet206 - 12 Ocak 2014 Saat 01:46 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sibelozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
rcz sizce kız arbası mı hiç gördünüz mü ben kullanıyorum fakat nasıl gözüktüğünü merak ediyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |