![]() |
|
206 ALMAK İSTİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
karizma31 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: isatnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
inşallah alıcam bi aksilik olmassa fakat elimde kalmasından korkuyorum 15 16 civarı alabilirim en sonn sonnn 2 sene kullansam 2 sene sonra satsam ne kadar zarar ederim sizce elimde kalmasından korkuyorum şuan peu 206 piyasası nasıl satan elinden kolay çıkartabiliyormu elinden acaba?
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en basitinden mekanizması bozuluyor, onun haricinde motoruna da zarar, varexle çakmasının çalışma sistemi cok farklı, varex sessiz modda gazın cıkıs yolunu uzatıyor daha gec cıkıs saglıyor sesi kısıyor, çakmaları ise kapalı modda motora zarar veriyor.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
karizma31 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: isatnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
warexin sesine hastayım özellikle s2k dakilere ama bütçemi zorlar warex kumandalı istiyodum aslında ceza bakımından sıkıntı olmasın diye ne gibi sorunlar çıkarabilir ki en fazla
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
warex sesine hastayım özellikle s2k dakilere ama bütçemi zorlar :) kumandalı düşnüyodum aslında :/
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
sana link vereyim http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri
kat iptali, düz boru sonuna varex mukemmel ses ve performans saglar. biraz tuzludur, eger varex bütceni asıyorsa kesinlikle kumandalıya bulasma. son susturucu koyarsın aracına otto, supersprint ya a hks fln isini gorur. |
||
|
||
![]() |
||
|
kumandalı taktıracaksanız bu işin en iyisi ve verimlisi garantili kumandalı egzoz VAREX'dir. gerisine bulasmayın basınız cok agrır.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
arkadaşlar bunu alınca abart taktırmak istiyorum kumandalı fakat taktıran varmı aranızda nasıl ses veriyor
|
||
![]() |
||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
güzel arabalar hem ucuz gibi geldi ben o fiyata vermezdim :)
ama siz yinede yetkili serviste bi tam expertiz raporu alın |
||
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
güncell
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
güncell
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
evet bu ilanları gördüm
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Sızın bakın arkadaşlar dıye attığınız lınke tıklayarak 5 dk göz gezdırdım nedır ne değildir bilemem 2 tane araç denk geldı gozume hem hakketten belli güzel paralar harcanmış hemde temız gozukuyorlar fıyatlarıda uygun sızde bakmışsınızdır bunlara buyuk ıhtımelle gayet güzeller düşünülebilir baktırılıp alınabilir bence bunlar...Forumdan aracı satan arkadaşın15 Bınlık aracıda çok güzelmiş onada bakılabılır bence .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-sevenlere-kiraz-kirmizi-206-xs-lpg-li-kusursuz-rc-acill-149964488/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-rs-den-gonullu-2001-206-xs-1-6-149851236/detay |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
|
s.a iyi geceler herkese..düşünürsen fiyatı uygun yazdım aciliyettenhttp:///www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1600-cc-xs-gti-den-farksiz-141309431/detay/
|
||
![]() |
||
|
evet yazın fiyatlara 1000 tl fazladan ekle.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
İstanbul Çatalca .
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Dostum yaza yakın alıcaksan bütceyi min. 1000 tl arttırman gerekiyor. Yazın arabaların değeri artar. Bu aralar almanı tavsiye ederim 2.ci el piyasası kötü durumda diyorlar. Hangi İlçedesin?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
çok iyi arabaya benziyor anlayamadım xs modellerinde cam tavan olur fakat bunda yok kafam karıştı fiyatıda düşük biraz zaten şu sıra alamam takıp ediyorum fiyatları yaza yakın alıcam inşallah şimdiden başladım araştırmaya
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
arkadaşlar http://www.sahibinden.com/peugeot-206-1.6-xs?viewType=List bi girin bakın fiyat gneli o aralıkta heralde 15 bine kadar temizini bulamammı boya takıntım yok zaten
|
||
![]() |
||
|
forumdan bir arkadasımız satıyor bunu tam senin istedigin makina ilgilen baglantıya gecin derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-1.6-xs-lpgli-136492386/detay işte konusu da burada; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32834&title=peugeot-206-zz-8780 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
|
aynen öyle xs modelinde ne kadar fiyata temizini bulurum sizce arkadaşlar 17 18 çok fazla o modele 307 filan bakarım zaten o kadar bütçem olamadıgı için buna bakıyorum xs olmasa bile tek kapı 206 temiz hangi model bulurum o fiyata peki
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |