![]() |
|
Satılık Anfi+Bass+Egzoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2013 Saat 20:46 |
|||
Merhaba arkadaşlar,
Yeni aracıma ana ünite almak için elimde fazla ürünleri satmam gerekiyor. Ürünler tertemiz sıkıntısız kendi aracımdan söktüm satılmadan önce.. Anfi; Hei Audio Haa-754,100tl Bass Kabinli: Jbl Gt5-12''.100 tl halı kabinli temiz. Monza Son Susturucu:90tl silencerda mevcut. İsteyenlere resim çekip gönderebilrim,istanbul içi elden teslim olabilir. Not:7'' temiz ana ünitesi olan arkadaşlar takas olabilir üzerinide tamamlayabilirimde. *fiyatlar düşmüştür acil ihtiyaçtan dolayı :(
Düzenleyen fatihgg - 18 Aralık 2013 Saat 21:22 |
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bu aralar silincerli egzoz arayışı içindeyim lakin sizin vermiş olduğunuz fiyat çok yüksek sıfırın fiyatı 125.00 TL ayrıca 6 ay taksitli http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-monza-slincer-abarth-egsoz-komple-yanik-uclu-abarth-egsoz-146974420/detay
Birde ürünlerinize resim eklerseniz Alıcı açısından daha iyi olur
|
||||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||||
![]() |
||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|||
haklısınız hiç araştırmadım cidden,güncelliyorum.Resimleri yükleyecegim kısa zamanda..Tşkler.
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|||
Doğrudur. bende ürünlerinizi daha hızlı satmanıza yardımcı olabilmek için yazdım egzozun resmini görebilirsem ve ne kadar süre aracınızda kullandığınızı yazarsanız sevinirim ben teşekkür ederim hayırlı satışlar
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
olur dostum eklerişm yakın zamanda,tavsiyem kargo dahil birşeyler al çünkü egzozsu ben bursaya salihe gönderecektim kargo 70tl çekti S: sagolasın.
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
|||
Woowww ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Bass ile anfi duruyormu? Ayrica bu tesisat isinde para tutan kablo , kablolari varmi?
|
||||
![]() |
||||
|||
evet durmaktadır,kabloları mevcut degildir..
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
|||
Egzoz satılmıştır,diger cihazlar durmaktadır günceli..
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
hayırlı satıslar
![]() |
||||
![]() |
||||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
BlackBerry bold 9780 ile takas düşünür müsünüz ?
|
||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||||
![]() |
||||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hayırlı satışlar
|
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkürler arkadaşlar.Ayrıca takas düşünmüyorum dostum yeni aracım için degerlendirecegim..
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
|||
Bass+anfi günceli :)
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |