![]() |
|
resim yükleme sorunu acill |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 Saat 01:38 |
photobcktten resim yüklemeye giriyorum herşey iyi güzel olduğu gibi resmi sitenin sayfasındaki resim ekle yerine geliyorum resmin linkini kopyalıyorum ön izleme yapıyorum resim gösteriyor tamam a basıyorum orjinal metin flan diyo sayfaya yüklenmiyo
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
resmin boyutu büyük geliyor, resmin oranlarını bozmamak için her iki boyut ölçüsünün yarısını yazarsan sorun kalmaz
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onuda denedim aga şimdi yine aynı değişen bişy yok ok iptal orjinal metin yazısı gelio forma yüklemiyo
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BURADAN YÜKLERSEN ÇOK DAHA KOLAY OLUR BEN GENELDE BUNU KULLANIYORUM ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hızlıresimden yükleme yaparken. ayarlara tıklayıp 500px seçerseniz forum için daha uygun boyutta olur fotoğraflar. yoksa sayfaya sığmıyor ve yavaş açılabiliyor;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
hmm tmmdr agacım saolasın birde bunu deniyim
|
|
![]() |
|
yok olmadı aga yine bak ne çıktığını atayım burdan kırmızı çerçeve iç.ine aldım o yazı çıkıyo hep
resim bu : http://www68.zippyshare.com/v/16366945/file.html
|
|
![]() |
|
tmm salih abi iyi olur valla :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |