![]() |
|
2 online peugeot projesi için fikir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 Saat 11:30 |
önümüzdeki ay peueotturkey.com' un yenilenmeside bittikten sonra 2 farklı projem var.
Peugeot Araç satış sitesi ve Peugeot Garaj uygulaması. Peugeot Araç Alım - Satım sitesinde sadece peugeot ticari ve binek araçları 0 ve 2.el satışı olucak Peugeot Garaj Uygulamasında ise Sadece Peugeot markalı ve Peugeot Turkey üyesi olanların araçlarını sergilemesi ve yorum-tavsiye alabilmesi için yapılacak bir uygulama. peugeotturkiye.com ve peugeot.web.tr adreslerinden hangisine ne kursam bilemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. 2 uygulamada tamamen ücretsiz olacaktır.
Düzenleyen GökhaN - 07 Ocak 2014 Saat 11:35 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bi çalışma. inşallah olur bende düşüneyim
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi öncelikle fikrine sağlık iyi düşünmüşsün.
peugeotturkiye.com daha mantıklı gibi geliyor, uygulamalar güzel gibi peugeot garage anlayamadım ve ve uygulama derken ".apk - .app - .ipa - .cab" gibi mi? bende şey düşünmüştüm aslında, kasa tiplerini qr barkod oluşturup, modifiye parça bulmayı kolaylaştıran bi uygulama :) örn: forum içindeki üyelerin araçlarına yani mesela 206 ya qr oluşturup, spoiler, marşbiyel, jant, far stop kıvır zıvır bulabileceği bi uygulama :D buda sana fikir olsun Garaj için :) bismillah diyek başlayak :)
Düzenleyen Aziz - 07 Ocak 2014 Saat 11:54 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Çok güzel bi düşünce Gökhan abi peugeotturkiye.com sanki daha akılda kalıcı gibi forum sitesinden yola çıkarsak daha iyi geldi bana yani :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tamamen web tabanlı mobil bilmediğim aslında uğraşmak istemediğim için olmayacak.
Peugeot turkey üyeleri üye adı ve email adresiyle doğrulama yaptıktan sonra eposta gidicek onay linkine tıkladıktan sonra garaj için ayrı bir şifre oluşturucak sonrasında kendi panelinde araç ekleyip bu araçlara resim ekleyecek araca yaptığı ve yapmak istediklerini yazıp yorum alıcak, araçlar beğenildiğinde favorilere eklenicek. Arkadaş ekleme gibi özellikler olucak. en çok yorum alan oy alan beğenilen araçlar anasayfada dönücek gibi bir site olacak.
Düzenleyen GökhaN - 07 Ocak 2014 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
1. Fikir Gerçekten Çok Mantıklı 2. Fikri Tam Anlayamadım Ben :) isim olarak ta herkesin dediği gibi peugeotturkiye diyorum bende :)
Düzenleyen Zagorka - 07 Ocak 2014 Saat 13:47 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
abi 2. anlattığın aslında instagramın biraz daha gelişmiş haline benziyor peugeotturkiye.com daha hoş duruyor
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mobil ortam, çağın son noktası, insan oğlu orada daha çok zaman geçiriyor PC den ziyade. Bence web tabanlı mobil sayfa bu garaj olayı için ideal diyebilirim. Zamanla geliştrilede bilir zaten. Şimdiki açıklama ile kulağa hoş geliyor, hayırlısı bakalım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
peugeotturkiye International ve güzel bir site ismi. Bence böyle kalmalı. Kendimce projenizi anladım. O yuzden fikrim sudur ki, peugeot turkiye'da benim gibi hemen herkesin kulagına hos geldiginden site üyelerine özel siteye böyle bir bölüm acılabilir. Yani site kendi icinde ikiye bölünebilir. Üye dısı ve üyelere özel.
|
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
fikir güzel hocam peugeotturkiye olmasını şahsen tercih ederim. peugeot alım satım ve modifiye parçalarını kolayca bulabilcegmz site öncelik olarak iyi olur başarılar...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Açıkçası ben de bunlara kadar şuanki anasayfa ve forumun elden geçirilip mobil odaklı geliştirilmeisnden yanayım.
Diğer gelişmeler forumun benzer kısımlarını sekteye uğratacaktır. Hali hazırda ilgili bölümler var çünkü. Sitelerin kurulup bir düzene girmesi uzunz aman alacak açıkçası onun yerine satış ve üye araçları bölümleri disipline sokmak daha iyi olabilir. Anasayfadaki projeler kısmındaki gibi üyelerinde araçlarını tanıtımları o tabanda yapılabilir. Hatta böyle bir projenin adı geçiyordu bir ara. SAtılık için çaba biraz zor olur ve satılık aracı olan kitle düşük. Bunun yanı sıra ben dahil bir çok kişi farklı marka araç kullanıyoruz. YArdım ve bilgi paylaşımı dışında hoş sohbet ve muhabbet için forumdayız. Sitenin mobil sürümü fena değil ama başlıklar telefonda tek tek sinir bozucu oluyor mecbur web layouta geçiyorum onunda bazı cihazlarda yüklenmesi sıkıntı. Şuan telefonum serviste olduğu için T10 kullanıyorum özel mesajı mailde göremediğim için siteye yönleniyorum bekle allah bekle. Bir de tapatalk uygulamasına katılım yapılabilir mi forum için ? |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
parası olup da aracına birşey yapmak isteyip de bilmediğinden yapamayan o kadar çok insan var ki :) ve bir de ankaranın doğusunda kalan kayseri dışındaki her şehir için diyorum. buralarda kaliteli parça satan aksesuarcılar yok... bunları da değerlendirmeye alın.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mlhks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: merzifon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
bence bu fikir bi an önce gerçekleşşin :)
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
10 numara 5 yıldız sonunda diyorum innav... ve ısrarla peugeotturkiye.com diyorum
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Öncelikle Belirtmek İsterim ki; Düşüncelerinize Saygım Var!
Bence; Bahsi Geçen Projelerinizi http://www.peugeotturkey.com Çatısı Altında Ana Sayfada Hayata Geçirmek, Daha Mantıklı Olacaktır. Bu Suretle, Forum Zenginleşirken, Yine Kullanıcıların Olası Muhtemel Dağılışları Engellenecektir. Esenlikler Dilerim!
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bencede forum birazdaha iyileştirilmeli
bence resim ekleme olayı facebook taki gibi yapılabilirse daha iyi olur resim yükleme sitelerinde uğraşmak link kopyalamaktan kurtulmuş oluruz flash java deslekli peugeot araç ve modelleri için bir sanal modifiye bölümü açılabilir belli başlı dış modifiye parça ve aksesuarlarının hangisinin kişinin kendi aracında nasıl duracağına bakabileceği bir bölüm gibi hatta forum üyelerine ayrıcalıklı google üzerinden normal girişlerde piyasa fiyatına satılan aksesuar modifiye parçaların site tarafından güvenli bir şekilde satışı yani aynı parçayı herhangibi tuning sitesinden 300 e alıyorsak mesela buradan 250 ye alınabilmesi gibi bu siteye daha fazla üye ve üyelerin daha fazla zaman geçirmeside sağlanmış olur tabi bu satış bir sponsorluk anlaşması ile değil tamamen gökhan ( site yöneticisi ) tarafından yapılmalıdır umarım çok şey istemedim .... çene kemiklerim çok gevşek bu günlerde ![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
yorumlar gayet olumlu, başka alternatifleri olan varmı ?
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
gökhan arka fon biraz önce mavi tonda çizgiliydiya bence o hali şimdikinden daha güzel
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bence peugeotturkey.com da kalalım tabi bu mümkünse.
oyum peugeotturkiye.com dan yana
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
tamam senimi kırıcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |