![]() |
|
407 Compenent Uygulama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 14:44 |
|
Merhaba arkadaşlar...
Aşağıda resimleri paylaştım hem görüntü hermde ses olarak mükemmeli yakalım diyebilirim. Compenent uygulamada sony xs 1622s serisinden 2 takım aldım 60 watts rms girişi var kenwood m846 model anfi ile 4x60 watts rms ile besledim. Orijinal ünitenin hoparlör çıkışını kullandım...mükemmel uyum mükemmel kalite... Saygılar.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
BerkeKarayel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, ürün seçimleriniz güzel gerçekten amfiyi cok başarılı buluyorum. Arkalar 407 nin sanırım 13 tü önler 16 Kenwoodun midlerini koysaydınız daha tonlu bi ses alırdınız diye düşünüyorum. Tweeter için ön kapıları delmişsiniz. Keşke delmeden önce konu açsaydınız ön tweeter yerlerinin altına koyabilirdiniz, crossoverları teybin arkasından dağıtarak. Anfinin high input çıkışından çevirmişsiniz. Audison Sli 2 veya Sli4 gibi bi çevirici kullansaydınız kalite bakımından ses belki daha iyi olurdu. Veya herhangi bi çevirici ma audio veya forwell mayehike olabilir. Ama herşeyden önemlisi siz kaliteye bayılmışsınız,bunun ötesi yoktur. Keyifli dinlemeler. Kenwood kutu bas koysanız bide bagaja süper olur :) Saygılar...
|
||
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
||
![]() |
||
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhaba bende 407 sahibiyim ve malesef sitede fazla 407 ci yok bu yüzden 407 ile ilgili fazla bilgi alışverişi mümkün olmuyor. bende ses sistemi jant lastik ve xenon gibi ufak dokunuşlarla aracımı güzelleştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. birde aracınızın tam fotoları mevcutsa görmek isterim...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Valla bende de 407 var ve orjinal bagaj basini bulmaya calisiyorum. Bir bulayim neler yapacam.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
İyi görünüyo tebrikler keyifli dinlemeler
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Elinize sağlık tweeter ların montajı şahane olmuş.
|
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
companantlar teyibemi baglanıo anfiyemi hangisi daha verimli acaba :) bu aarada hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Aracımda kaliteyi yakalamak için çok şey denedim. Ama bir türlü olmadı. Orijinal ünite ile yapabileceğimiz sınırlı. Daha öncelerde çok konu açmıştım takip ettiyseniz 407 için en mükemmeli bu oldu. Çünkü elimde çok sayıda anfi,bas,6x9,mid takımı, double din ünite, deck çeviriciler vs gibi... Pioneerinden tutun jbl, kickere varıncaya kadar. Ama 407 ınn ana üniteyi değiştirme şansın olmadığı için mecburen mevcut sesi en iyi bu şekilde kullanabiliyorsun... Bahsettiğiniz deck çeviricilerin trimpot ayarlarını sağlıklı yapma şansınız yok avometre ile ölçüm yapsanız bile. Çok marka ve çeşit denedim yinede olmadı. Ama High level input Nafi'de olduğu için sorunsuz çalışıyor ve rms db başınçları eşdeğer uyumda. Ön ve arka mid takımları 16,5 fark yok. Her ikiside aynı ölçü. Kenwood marka demişsiniz ama ben takımı bozmak istemedim. Ayrıca ön kapıları tiller için deldim çünkü ön göğüsteki orijinallerde pioneer ts-20 var... Şuanki sistemde ses max seviyede olduğunda bile distorsiyon oranı kulakları hissedilmiyor bile... 407 ler için tavsiye ederim... Saygılar... |
||
![]() |
||
|
407 konusunda bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Ama xenon uygulaması 407 lerde sorun oluyor denildiğini duydum ve kimse tavsiye etmiyor. Ayrıca aracın tam fotoları üye araçlarında mu car adı altında bakabilirsin... Saygılar |
||
![]() |
||
|
İnşallah bulursun... Saygılar... |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim... |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim... |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim... |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim... Ben anfiye bağladım. Ama illere anfiye bağlamak gerekmiyor. Teyp çıkışınıda kullanabilirsiniZ. Ama teyp çıkışı düşük olduğunda compenentleri yeterince besleyemeyecektir ve bir seviyeden sonra seste bozulmalar meydana gelecek... |
||
![]() |
||
|
Buradanda bakabilirsin. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28036&title=sonunda-basardim Düzenleyen Feyribas - 06 Ocak 2014 Saat 01:00 |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
elinize sağlık güzel işçilik tweterlarda güzel yerde valla güle güle kullanın...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
bilgiler için teskkr ederm teyp Pioneer orjinal pejo teypi deil yani yinede farkedermi güç olarak bnde Bi kaç gün önce jbl 120 wat taktrmıstm ama tam verim alamıogibiyim yada bana ole gelio :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |