![]() |
|
206 çamurluk sinyal sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 10:10 |
Merhaba.
Aracımın çamurluk sinyalleri (park ve sağl sol sinyal) yanmıyor fakat, Kısa/uzun farları yakınca ampüller yanıyor. Hatta sol/sağ ve park sinyalleri de yanıyor. Acaba sorun nedir? Sigorta mı? Sigorta ise nerede hangisi? Teşekkür ederim. Düzenleyen pusutr - 23 Ekim 2013 Saat 10:03 |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel.
|
|
![]() |
|
evet
amerikan park uygulaması var.
Hangi sigortayı değiştirirsem sorun gider? Bu sorunu kendim çözemez miyim? |
|
![]() |
|
Hala güncel..
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Çamurluk ampüllerini kontrol ettiniz mi? benim de öyle bir sorunum olmuştu, çamurluk sinyalini çıkartıp baktığımda ampülün içeride sinyalin şapkasını erittiğini ve patladığını gördüm. çamurluk sinyalinin + ucundan park ampüllerinin + ucuna kablo çekilerek parklar ile beraber yanmasını sağlamıştı elektrikçi. iki kez ampül değiştirdim bir hafta içerisinde. baktım yine patlıyor iptal ettim kendim.
amerikan park modülünü sadece ön sinyallere uyguladım. muhtemelen sizin de öyle bir sorununuz vardır. |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
Tekrar merhaba. Sorunum hala devam ediyor :)
Dün ayrıntılı bir şekilde inceledim kabloları. Çamurluk sinyaline park lambasından çekilmiş bir adet kablo var. onu iptal edip orjinal kendi rengindeki kabloları bağladım her iki çamurluğa. Fakat yine de hiç bir şekilde çalışmadılar. Elimde 15 adete yakın yedek ampül var. Hepsi birden arızalı değillerdir heralde diye düşünüyorum. Öngörüme göre, çamurluklara elektrik gitmiyor. Çamurluk snyallerine elektriği veren kablo nerelerden geçiyor? sizce nereyi kontrol etmem gerekiyor? Sanırım modül ile elektrik dağıtımı yapılıyor. O modülden kablo çıkarılmış falan olabilir mi? Azmettim çözecem bu sorunu. Tabiki yardımınız sayesinde inşallah :) |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence çamurluk sinyallerini direk parka bağlamış tek hat cekmis sinyaller calismiyo.vasat bi elektrikcinin bile 5 dksini almaz tahminim.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |