![]() |
|
407 xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 14:24 |
Şöyle bir dusuncem var. O guzelim mercekler bos durmasin xenonlanalim diyorum ama maaliyet acisindan hangisini tercih ederdiniz?
1 - canbus destekli philips xenon 475 lira 2-orjinal executive paket fari buldum tertemiz cikma set halinde ( xenonlari orjinal) 350 lira Siz olsaniz hangisini yapardiniz? He unutmadan sag farimin arka kismindaki kapagi yok elinde olan varmidir :) |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DS2 kullanıyo orjınaller ve far yıkama olması gerekır tuvde gecırmıyolar (ve oynar kafadır mercekler, aracın yukune gore ayarlar yukseklı alcaklık vs, senınkıne nasıl uydurulur bılmıyorum).. eger o fıyatsa al hemen.. ampullerı servıste 100tl tekı, dısarda 100tl cıftı..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açıkçası ben bu arabayı 06.12.2013 de aldım. İlk defa peugeot satın aldım. Bu arabaları hiç tanımıyorum. Bu yüzden de buraya sıksık konu açıyorum.
Şimdi far yükseklik ayarı aracın içindeki ağırlığa göre kendi ayarlıyorsa o zaman bunlar adaptif far ve virajda da dönüyordur. Peki o zaman bu far sistemine sahip araçta içerde yükseklik ayar kumandası olmaması gerekir doğrumu? Birde farlar normalde de mercekli ve far yıkama yok araba muayne aldı. Keza seatta veya vw de de mercek olup yıkaması olmayan ve muayneden geçen var. Bence o konuda da bir yanlışlık var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |