|
Xenon far |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
206FR
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 01:20 |
az once 407 grublarina sonradan xenon far takmanin beyni yaktigini duydum aracim peugeot degil ama benim arabaya bende xenon uygulamayi dusunuyorum A6 mercekli far var benim araçta problem çikartir mi bilgisi olan var mi?(aslinda bu soruyu audi formunda sormam gerekiyor biliyorum ama orada muhabbet ortami pek sarmadi o yuzden halen daha bu forumda takiliyorum :D
Düzenleyen 206FR - 30 Aralık 2013 Saat 01:22 |
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407lerde canbus beyin olduğu için normal xenonun akımı fazla geliyor ve üzerinde canbusu koruyucu akım devresi olmadığı için beyni yakıyor. Ama a6 için konuşabilmek için kaç model olduğunu bilmek gerekir. 8 sene vw grubu kullanmış biri olarak sanırım yardımcı olabilirim.
|
|
206FR
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimkisi 1999 model a6 2.5tdi quattro simdiden tesekkur ederim...
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
normal xenon takılabilir canbus yok. Yinede anlamanın en basit yolu far ampullerinden birinin arka soketini sökün eğer arıza lambası yakarsa canbustır. Yok baktınızki yanan eden birşey yok diğer xenon setlerinden takabilirsiniz. Sadece 2002 yılına kadar üretilen tüm audi vw seat skodalarda elektrik tesisatından dolayı kaynaklanan bir süre sonra ortaya çıkan titreme başlıyor. Mümkünse xenon seti aldığınız yer ile montaj yapan yer aynı olsun. Aksi durumda titreme olursa şayet garati kabul etmezler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |