![]() |
|
Led Uygulaması Hk. Önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
serkanklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 17:09 |
Merhaba Arkadaşlar,
Aracımın ön tamponuna Led takmak istiyorum ve belirlediğim yerlere ps ile bir şeyler yapmaya çalıştım. Size göre hangi alana led uygulasam daha şık olur ? Tamponu led için kestireceğim. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amblemin Çevresinede Yaptır :)
![]() Düzenleyen Zagorka - 30 Aralık 2013 Saat 17:26 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
bence 2 nolu resim.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
serkanklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amblemin çevresi tam apaçi işi için ideal bir seçim olur :) Sis farının yanları pek müsait değil. O alan içeri doğru oval bir şekilde kavis aldığından dolayı paralel olarak karşıdan görünmüyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
2 numaralı resım en mantıklı ve en güzel görünen bence.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
L yap bence :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Bende 2 numarayı düşünüyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
L harfini nereye ve nasıl yapacağım merak ettim :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
hiç tamponu kestirmene gerek yok bi dunya sitede hazir sistemler var sis farinin siyah olan yerlerine denk geliyor daylight diye arasan bulursun :) ama 2 numarada hos olmus
mesela bu sitede bi dunya ornekler var. |
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
bence hıc gerek yok orjınalı on numara :)
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamponun ortasındaki o kocaman panjurun içini değerlendirebilirsiniz. Örnek olarak panjurun en sol ve en sağ en üst baklalarının içi yani tam parkların altına denk gelecek bir hizzada yaptırabilirsiniz ve güzel olur ama sakın panjurun içine gömmeyin polis çakar zanneder ve başınız çok ağrır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Sis farının siyah alanına uygulanabilecek tek alternatif yapıştırma ince ledler onları test için denedim çok apaçi işi oluyor. Sis farlarının olduğu siyah alana diklemesine gündüz farı koymak istedim o alana tutturmak çok zor düşme ihtimali var ve siyah alan içe doğru eğimli olduğundan dolayı sis farıda sağa sola bakıyor. 2 numara konusunda bende çok istekliyim ama kestirme konusunda tereddütlerim var. Bu işi yapabilecek çok iyi bir usta bulmam gerekiyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Araca bi-xenon uygulatacağım için bu tarz farlar extra masraf oluyor benim için.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Tam neresi olduğunu kestiremedim. Müsait olduğunuzda resim üzerinde gösterebilir misiniz ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
bencede panjur içi daha zarif olur. ve seni okadar uğraştırmaz.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Tamponu kestirme yazık bence.
panjura taktır derim..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Panjur arasına da bir led yerleştirdim. Diğer ledleride çift taraflı yaptım. 4. uygulama çok hoşuma gitti ama 5. uygulamada çok farklı gözüküyor sanki.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
bence 6 foto. ledleri birde o geniş tampon bandının tam altına yerleştir. ben ce hoşuna gidebilir. kardeşim. şahsi fikrim
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence delikli laguna lip takıp o deliklerin olduğu yere de bu ledlerden takıldığında süper olur, hem tampon da ellenmemiş olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |