![]() |
|
Bir 106GTI kazası daha.. ;( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 Saat 19:41 |
Kazada hayatını kayıp eden arkadaşa Allahtan rahmet,ailesine başsağlığı diliyorum.
İnşallah bizim forumdan değildir Ahmet Ünver'in kulladığı 07 YFF 89 plakalı araç, İstanbul Caddesi üzerinde kontrolünü kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 06 KA 6349 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası kamyonun altına sıkışan araçta sürücü Ahmet Ünver hayatını kaybederken araçta bulunan Onur Kurt ve Yavuz adındaki arkadaşları araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaye ve 112 görevlileri kamyonun altındaki araçta bulunan yaralıları kurtarmak için dakikalarla yarıştı. Görevliler uzun uğraşlar sonrası hurdaya dönen araçtan yaralıları çıkartabildi. Araç içerisinden çıkartılan yaralılar Ankara Numune ve Dışkapı Devlet Hastanelerine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükleri öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Ünver'in cesedine ise ançak vinç yardımı ile kamyon kaldırılıp araç kamyon altından çıkartıldıktan sonra ulaşılabildi. Polis olay yerinde biriken meraklı kalabalığı uzak tutmak için sık sık uyarı yapmak zorunda kaldı. Kaza yapan gençleri tanıyanlar olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Hurda haline gelen otomobil çekici tarafından olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ulus'tan Konya, İstanbul ve Samsun yollarına giden trafik geçici olarak durduruldu. Kaza yapan aracın olay yerinden kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı. Kaynak: CİHAN |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az önce haberlerde gördüm gerçekten çok üzücü bir durum... Allah rahmet eylesin.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin, yaralılara da şifa versin :(
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
çok feci yaa şimdi baktım resimlerede allah geride kalanlara sabır versin. mekanları cennet olsun....
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
of Allahım sen ailesine sabır ver.
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
:(( çok kötü olmuş üzüldüm, araç kamyon kasasının altında ne hale gelmiş sıkışmış Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ...
|
|
![]() |
|
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Allah rahmet eyLesin.. geride kalanlara sabır ihsan eylesin..
öLümün biLe hayırLısını cumLemıze nasip eyLesin..
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
:( Allah rahmet eylesin çok zor çokk :( yaşanılır bi acı değil çok zor :((
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
dün gördüm ben bu kazayı çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Diğer iki kişi sağ çıkabilmiş mi?
Allah rahmet eylesin. Aracın halini görünce içindekileri düşünmek bile insanın tüylerini diken diken ediyor. |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Dün haberlerde göz ucuyla gördüm ve 106 farlarından tanıdım ... ALLAH rahmet eylesin kardeşimize 106 ailemizden 1 yıldız daha kaydı... Aklıma hep aynı söz geliyor ; 106'cıların Adresini biLiyormuSunuz diyé Sordum.. Amcanın Biri MezarLığı Gösterdi.. ''Adresi yok EvLadım Sonu waR '' Bu SeVDAnın dédi.. Korkarım bizimde sonumuz olucak ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
çok üzücü durum, Allah rahmet eylesin
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |