![]() |
|
LPG DE CEP YAKMAYA BAŞLADI YA.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 12:39 |
Arkadaşlar ne olacak bizim şu yakıt sorunumuz ya...ZAM ZAM ZAM uygun olsun diye lpg taktırdık maşallah benzine komşu olmaya başladı..Herhalde bu gidişle lpg-benzin-dizel kolkola devam edecekler...Yandık vallahi...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet doğru pek bi fark kalmadı aralarında
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Türkiye de akaryakıt zamları hükümet değil devlet politikası olmuş, her zaman en sağlam en garanti gelir kaynağı, malesef her zaman olduğu gibi buna da alışacağız.
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
gerçekten can sıkıcı bir hal aldı , birde üzerine aracta lpgnin kahrını çekiyoruz hiç olmasada olurmuş... araç 25-26 kuruş yakarken son alımlarda 32-33 kuruşlara çıktı canımı sıkmaya başladı bu durum bugun tüm gün lpg cide bağlantı yaptırdık kalibrasyon filan sorun bulamadık, bakalım ne olacak halimiz...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
206 kış sebebiyle benzinde 45 krş yakar oldu benzin 5 tl
alfa romeo 147 lpg de 33 krş yakar oldu lpg 3,3 tl |
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Battı balık yan gider hesabı, lpg'yi iptal ettim, nereye gidersem gideyim benzinle gidiyorum.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Valla bende artık benzine geçeceğim herhalde...7 ay önce 70 tl ye depoyu full luyordum şimdi 70 tl ye 21 lt gaz alıyorum.....
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dizel arac satısının ilk zamanlara kıyasla baya düstügünü biliyorum, benzinle pek farklı kalmamıstı. benzinli arac tercih ediyordu cogu kisi artık. lpg'nin de pek bi espirisi kalmadı desenize..
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
fark kalmadıkı benzine devam birazdaha cıkarsa lpg söküp atacam:)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi bu sabah arabaya güvendik işe giderken geç çıktım evden lpg yarım depo fakat benzin yok diye işe hem geç gittim hemde itiş kakış otobüsle içine hedem hem gaza hemde benzine ödüyoruz... direk lpg dede çalıştırmadım düğmede sıkıntı var heralde oyyy oy :(
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
LPG nin de cazibesi kalmadı artık.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
lgp uctu gerçekten cok yukseldi ama hala aralarında baya fark var bence aracım lpg de suanki zamlardan sonra 33-35 krş arası yakıyor. benzinde 55 krş tan aşağı inmez. aradaki farkta nerdeyse yarı yarıyo tabiki çok pahalandı o ayrı ama lpg ye devam :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Lpg'li araçlar devam eder ama bu fiyatlardan sonra montaj işi gereksiz bence, Sene 1999'da ilk Lpg taktırdığımda aradaki fark %80 di, bir senede %50'ye düşürdüler şimdi %30 kaldı sanırım. 2-3 sene içinde %10'a düşer ve bir sektör daha yok olup gider.
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
zamanla dediğin gibi yok olup gidecek tekrar benzine, dizele döneceğiz...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
yoruma katılıyorum ben de, lpg takılı olanlar devam eder fakat bu saatten sonra dünya masraf edip lpg tankı takıp ruhsatı fln ugrasmak gereksiz zaten aradaki farkı cıkarıcam derken ugrastıgın emege zamana paraya yazık. yakında hic bir fark kalmaz benzinle arasında. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |