![]() |
|
yeni küfür rekorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 17:54 |
bu gün bağcılar oradan da arnavutköy haraççı ya gittim gidip eve gelene kadar arabayı satıp ehliyeti kırmayı bile düşündüm bu insanlar en normal insanı bile yoldan çıkartır minibüscü yavaş gider adam kırmızı ışıkta beklerken uyuklar yeşil yanar ha gitti ha gidecek yaya geçidinde yaya ya kırmızı yanarken geçmeye çalışmaları ara yoldan ana yola hiç yola bakmadan zırt diye yola fırlarcasına çıkan arabalar setler çukurlar saçma sapan şerit kapatmalar yemin ederim ilk fırsatını bulayım istanbul dan gideceğim
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mahmutbey yolundan bahsediyorsun sanırım, hergün işe gitmek için o yolu kullanıyorum, bigün gazetelerin 3.sayfalarına çıkabilirim, ya maktul yada katil olarak
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aynen
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
tamam istanbul apayrı yoğun bir şehir ama o saydığınız özellıklerdeki insanlar heryerdeler sadece istanbul değil ben böyle ınsanlar yuzunden ınat ederek araç kullanmayı öğrendim ve zevkini çıkarıyorum sınır olmak yerıne sınır edıyorum yoksa ıçımde kalınca daha kötü oluyor tabıkıde masum ınsanları değil sinir edilmesi gerekenleri :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
o minibüscüleri aya yollasak eminim oranında içine ederler
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ortalama yakıt tüketimim 15.2, nasıl bir yol olduğunu tahmin edin
|
|
![]() |
|
serkan hocam bi günü hep beraber gidip o yolu işgal etsekmi kavga da çıkarırız hem kalabalık olunca
![]() |
|
|
![]() |
|
hem kar lastikleri hem trafik hem soğuk hava yakıt tüketim raporuna bakmaya bile gerek yok ibre gözlerimin önünde indi 2 tık aşağıya
|
|
|
![]() |
|
O yol hep işgal altında zaten Ramazan bize bırakmaz saolsun minibüscüler, karşılıklı durup kaç kere para bozdurup sohbet ettiklerini biliyorum, bende nöbete yetişecem diye tırmalayıp duruyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ay-mars başlatırlar
![]() |
|
![]() |
|
bide arka cama astıkları minik tabelayı gördünmü hiç
şöyle:bu minibüsü özel eğitim almış sertifikalı istanbul beyefendisi kullanmaktadır ah istanbul ahh Düzenleyen 307bursa - 24 Aralık 2013 Saat 20:10 |
|
|
![]() |
|
kuşkusuz allah biliyor o yüzden beni damperli kamyon kullanan biri olarak trafiğe çıkmamı nasip etmedi diyorum bazen kendi kendime
|
|
|
![]() |
|
Onu her okuduğumda gülüyorum zaten, resmen bizimle dalga geçmek amaçlı yazılmış
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben burada ki pek olmayan trafikte bazen çileden çıkıyorum İstanbul da olsam düşünmek bile istemiyorum. Dolmuşçuların önceden ehliyeti bile başkaydı şimdi B sınıfı ehliyetle 14 kişilik dolmuşları sürebiliyorlar. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bugün sabah 9 da kurtköyde lukoilden mazot alıp yola çıktım. 2.köprü üzerinden otobandan haramidereye gidip bir kaç yere daha uğramak sureti ile 180km yol yaptım ve araba şu anda kendinden geçmiş vaziyette ve sanırım baskıyı yaktım. neyse sorun o değil, insanlar hakikaten araba kullanma konusunda artık canavar olmuşlar . Ciddiyim farklı bir boyuta geçmişler. 9 da kurtköyden hareket ettim haramidereye vardığımda 11.30du. Yuh dedim. Aynı yolu pazar günü sabahları max 100km hızı geçmemek koşulu ile 32 dk. kat ederken 2.buçuk saat nedir ya?
|
|
![]() |
|
sen yine iyi gelmişsin ben hadımköy gişelerden fsm gişelere 6.5 saatte geldiğimi biliyorum ( normal hava şartlarında 3.40 saatte ankaradan zeytinburnu na geldiğimi de biliyorum )
![]() |
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
onlar beyfendiyse biz ne oluyoz :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bahsettiğiniz saçmalıklar heryerde vardır emin olun. Bilinçsiz çok insan var toplumumuzda maalesef.
|
|
![]() |
|
valla recep ben kendi karakterimden şüphe etmiştim ilk okuduğumda hatta resmide çekmiştim koyacaktım buraya bulamadım resmi silmişim heralde
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi o yolları delik deşik edipde adam akıllı yapmayan, anası babası belli olmayan karaktersizleri aracıma ön takım yapılalı 6 ay olmadı daha salıncaklara kadar değişmesi gerekiyor şuanda ön takım brakmadılar, jantların yamulmasıda cabası vergi alırlarken çok güzel cezalarla beraber almasını biliyorlar fakat bi değişiklik yok yollarda sağlam yollarıda berbat ettiler ne diyelim trafik zaten var bide trafiği rahatlatıcaz diye yol kapatıyorlar çalışma var diye allah yardımcımız olsun...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |