![]() |
|
Kapı problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 20:52 |
Selamun aleykum benim kırmızı şimşeğin arka kapısı yaşlanmış arkayı hiç kullanmadığım için biraz geç gördüm sorunu bugün kapıyı zor açtım açtım bir ses başbakan duyacak sesimizi
![]() |
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence balata spreyi ile güzelce temizle sonra yine sprey bir yağla wd40 gibi bir yağla yağla.Ben hep böyle yapıyorum.Balata spreyi kiri küfü pası atıyor.WD40 da hem temizliyor hem yağlıyor.Hadi kolay gelsin...
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Wd-40 denemek lazım
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
ben hic wd40 filan kullanmadim milyoncularda satilan makina yaglarini aldim kapiyi oynata oynata yedirdim ne ses kaldi ne de bişey toplasan 4 kapiya 10 dk ugraşmişimdir.;)
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Cevap yazma zahmetine tşkler
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gres yağı veya makina yağıda etkılı oluyor ama bazen ıstenılen sonucuda vermeyebiliyor net olarak sadece wd40 demiyorum.Herhangibir sprey tarzında yağlayıcı ile problem hallolur.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
kapı menteşelerinin vidaları gevşemiş olabilir uygun anahtarla sıkmayı dene en azından kontrol et
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
wd40 ı kullan işe yaramassa eğer kapı zor açılıp ve ses yapıyorsa(tak tuk-gıcırtı vb)kapı gergisi değişmesi lazım..
Düzenleyen korkusuz202 - 24 Aralık 2013 Saat 10:35 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu gün makina yağı sürdüm temizledim çok bol olarak hiç açmadım yarın burada yazarım olmazsa 2 çözüm korkusuz 202 kardeşimizin dediği çözüme ww arabama gözüm gibi bakıyorum ne oldu anlamadım çok tşkler tekrardan hepinize insanın murat arabası bile olsa gözü başka araba görmüyor evladı gibi oluyor
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bugün kırmızı şimşeğim düzeldi işyerindeki makinaları yağladığımız yağlardan sürmüştüm bugün çok şükür gacırtılar gucurtular kesilmiş tekrardan tşkler paramızda cebimizde kaldı kısa günün karıda bı olsun
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Sağolasınız kardeşim bütün kardeşlerimizden ALLAH C.C razı ols
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |