![]() |
|
akü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 Saat 23:03 |
hizliresim.com gibi bir upload sitesine girip fotoğrafı yükleyin. sonra ilgili linki buraya yapıştırın. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
sefabasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR 307 ARACIMLA İLGİLİ Bİ FOTO ATICAM AMA BURAYA ATAMIYORUM ANLAYAN Bİ ARKADAŞ MAİL ADRESİ VERİRSE
YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korkulu rüya görmektense yeni akü şart... Kış yeni başlıyor ;)
|
|
![]() |
|
sefabasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
teşekkür ediyorum bakıcam
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Akünün üzerinde üretildiği tarih yazar ama ne zaman kullanmaya başladığını bilemezsin ancak üretim tarihinden yola çıkarak tahmin edebilirsin. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
allah razı olsun düşünmen yeter ne oluyo bu diagnostiğ başka nerde bulabilirmm
aynen kaputu açıyorum aracı kitliyrum sonra söküyorum zaten şöför kapısı bitek anahtarla açılıyo diğerlerine etki etmiyo peki bu sürekli söküp takmak araca sıkıntı yaratır mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Pinarbasi uzakmis ben antaresin ustundeyim. Diyagnostige baglayip bakalim diyecektim
Kutup basini sokmen iyidir ama arabayi kilitlemek dert. Diger kapilari kilitleyip en son sofor kapisini kilitlemen lazim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
yağı var suyunuda max a getirdim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
aküyü şarz ettirdim araca sıklıkla binmeyeceğim için kutup başlarını söktüm bunu söküp takmak araca zarar verir mi teşekkür ediyorum kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
arkadaşlar birde akünün tarihi nerde yazar benim aracın aküsünün makası platin ne zman alındığını merak ettim tarihi yazar mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
keçiören pınarbaşındayım tamam bugün ölçecem akü değerini size yazzıcam
araç focus 2004 comfort lpgli |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
HOcam keçiörenin neresindesiniz ?
Akünün boşalıp dolması iyi bir durum değil. Bu şekilde olayı çözemezsiniz. Aksine hatayı anlamakta süreci uzatırsınız. Araç çalışırkenki akü değerinizin ölçülmesi lazım. Ona göre şarj dinamosu mu akümü sorun bakılabilir. Direksiyon ağırlaştı ve düzeldi dmeişsiniz. Airbag hatası geliyor ve kornada problem varsa com2000 sargısında sıkıtı olabilr. Bakmak lazım. Yakıt konusunda da fordun dizel motorları pejo üretimi ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
teşekkür ediyorum iyi ki üye olmuşum
aracım bide çok yakıyor ya zamdan öncede şehir için 276 krş yakıyodu babamda focus var zamdan önce 21 krş yakıyodu pejolar neden böyle
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Gaz pedalının biraz gerisinden direksiyon demiri geçer. Paspas pedalların çok ilerisindeyse o demire sıkışıyor olabilir. Hava yastığı ışığı için yolcu tarafı hava yastığının açıp kapama düğmesini bir kontrol etmelisin. Akü öldüyse yapabileceğin bir şey yok şarj etmeyle olmaz. Değiştirmen gerekir. Varta, Mutlu, Bosh marka aküler aynı kalitededir hangisini daha ucuz bulursan alabilirsin. Düzenleyen ahmet_bjk - 21 Aralık 2013 Saat 22:32 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
selamlar arkadaşlar arabamın aküsünü şarz ettirdim bugün takarken aküyü salladığımda su sesi gibi sesler geldi arabadan pek anlamam aküyanlardan azcık şişmiş markası platin aküü
herneyse gezdim dolaştım direksiyon çevirip ayağım debriyajdayken ses geldi paspas azcık havaya kalkar gibi oldu sonra paspası kaldırdım direksiyonu falan çevirdim olmadı aynı olay yani önemli olan benim için bu sorun sıkıntısı nedir bilen var mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
arabayı sıklıkla binmediğimiz için şubata kadar idare eder diye düşündüm şubatta sıfır akü alcam zaten benim sıkıntım yolcu airbağı aktif değil dedi ve direksiyondan şıngırtı geldi sol yaparken sonra düzeldi belki bugün yine yapacak
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
yağı suyu ne alemde peki? onlara da bakmak lazım..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Hakank ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
3 derecenin altinda uyari larak veriyr bu ikazi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
göğüste ortadaki ekranda yazıyorsa buzlanma ikazıdır. geçen kış başıma geldi benim araçta da. arıza değil eğer onu söylüyorsa..
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
ice alert gizli buzlanma olabilir ikazı
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |