![]() |
|
akü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sefabasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2013 Saat 21:55 |
herkese selamlar 2004 307 1.6 xt sunroflu aracımın ne zamandır sıkıntısı akü bitiyordu
geçen ay doldurttum sıkıntısız biniyodum 2 haftadır arabayı 4 5 günde bi çalıştıyodum bugün araba mars almadı elektirik gitti bende vurdurdum her neyse çalıştı sonra istoıp edince tekrar çalışmadı yolcu airbag devre dışı uyarısı ve ice alert uyarısı geliyordu daha sonra kontağı kapattığım halde ışıkları sönmedi yağ ışığı airbağ emniyet kemeri vs birde son zamanlarda sıkıntı arabaınn km si yazan yerde ing anahtarı yanıp yanıp sönüyor ve -0 diyordu bugün arabayı park ederken direksiyondan ses gelmeye başladı bi ağırlaştı falan düzeldi sonra SORUNLAR NEDİR ARKADAŞLAR
CEVAPLARINIZI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanıp sönen ingiliz anahtarı servis uyarısı. genelde 20000 veya 10000 ayarlanır o km yi yaptıktan sonra çıkar ( 206 da böyle ) . Ancak yol bilgisayarı yoksa belki bi arızayı bildirmek için de yanıyo olabilir
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akü ve sarj dinamosundan kaynaklanıyor olabilir.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
sefabasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
ismim sefa başaran ankara keçiörendeyim araç abimin kendisi askerde olduğu için ben ilgileniyorum araçta ne zamandır sıkıntılar var ing anahtarı gibi bişey -0 diyip yanıp yanıp sönüyo neyin yapılmasını gerektiriyor ?? aracımda yol bilgisayarı mevcut
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
bugün aküyü söktüm şarza verdim bakalım yarın düzelecek mi ama korkum yolcu aırbag aktif değil gibi uyarı verdi ve direksiyon dönüşü ağırlaştı direksiyondan şıkırtı falan geldi sonra düzeldi ne yapmam gerekir araca biniyimmi yoksa dursun mu ustaya götürene dek teşekkürler
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
keşke hocam sarja vermeseydın sıfır bır aku alsan daha ıyı yaparsın.. sıkıntı yaratır hep bu sana.. kesın cozum sıfır aku varta 60amh;)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
bizim araçların elektriği zaten hassastır. bence hiç şarjla falan uğraşma al güzel bir akü. aküden kaçayım derken yolda kalma riskin de var sonuçta.. varta aküler iyidir. ben şu anda banner taktırdım onlar da iyidir;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
ice alert gizli buzlanma olabilir ikazı
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
göğüste ortadaki ekranda yazıyorsa buzlanma ikazıdır. geçen kış başıma geldi benim araçta da. arıza değil eğer onu söylüyorsa..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Hakank ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
3 derecenin altinda uyari larak veriyr bu ikazi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
yağı suyu ne alemde peki? onlara da bakmak lazım..
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
arabayı sıklıkla binmediğimiz için şubata kadar idare eder diye düşündüm şubatta sıfır akü alcam zaten benim sıkıntım yolcu airbağı aktif değil dedi ve direksiyondan şıngırtı geldi sol yaparken sonra düzeldi belki bugün yine yapacak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
selamlar arkadaşlar arabamın aküsünü şarz ettirdim bugün takarken aküyü salladığımda su sesi gibi sesler geldi arabadan pek anlamam aküyanlardan azcık şişmiş markası platin aküü
herneyse gezdim dolaştım direksiyon çevirip ayağım debriyajdayken ses geldi paspas azcık havaya kalkar gibi oldu sonra paspası kaldırdım direksiyonu falan çevirdim olmadı aynı olay yani önemli olan benim için bu sorun sıkıntısı nedir bilen var mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Gaz pedalının biraz gerisinden direksiyon demiri geçer. Paspas pedalların çok ilerisindeyse o demire sıkışıyor olabilir. Hava yastığı ışığı için yolcu tarafı hava yastığının açıp kapama düğmesini bir kontrol etmelisin. Akü öldüyse yapabileceğin bir şey yok şarj etmeyle olmaz. Değiştirmen gerekir. Varta, Mutlu, Bosh marka aküler aynı kalitededir hangisini daha ucuz bulursan alabilirsin. Düzenleyen ahmet_bjk - 21 Aralık 2013 Saat 22:32 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
teşekkür ediyorum iyi ki üye olmuşum
aracım bide çok yakıyor ya zamdan öncede şehir için 276 krş yakıyodu babamda focus var zamdan önce 21 krş yakıyodu pejolar neden böyle
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
HOcam keçiörenin neresindesiniz ?
Akünün boşalıp dolması iyi bir durum değil. Bu şekilde olayı çözemezsiniz. Aksine hatayı anlamakta süreci uzatırsınız. Araç çalışırkenki akü değerinizin ölçülmesi lazım. Ona göre şarj dinamosu mu akümü sorun bakılabilir. Direksiyon ağırlaştı ve düzeldi dmeişsiniz. Airbag hatası geliyor ve kornada problem varsa com2000 sargısında sıkıtı olabilr. Bakmak lazım. Yakıt konusunda da fordun dizel motorları pejo üretimi ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
keçiören pınarbaşındayım tamam bugün ölçecem akü değerini size yazzıcam
araç focus 2004 comfort lpgli |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
arkadaşlar birde akünün tarihi nerde yazar benim aracın aküsünün makası platin ne zman alındığını merak ettim tarihi yazar mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
aküyü şarz ettirdim araca sıklıkla binmeyeceğim için kutup başlarını söktüm bunu söküp takmak araca zarar verir mi teşekkür ediyorum kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
yağı var suyunuda max a getirdim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |