|
Anlamlı Sözler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1516171819 20> |
Yazar | |
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
olmuyor değil mi, sesini özlüyorsunuz kiminin gözleri ona benziyor kiminin elleri..üşümüşlük hissi içinizi kaplıyor, gitmiyor, donuyor.Zaman zaman karnınızdan kalbinize yürüyen bir ağrı hissediyorsunuz..ve o kahrolası sorular..acaba hayatında biri mi var..kimseyi öptü mü, sarıldı mı, daha da acısı..beni unuttu mu ?bu size de oluyor değil mi..e aslında olmuyor değil mi?..onsuz olmuyor..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
hLL
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uno momento sakramento çimento
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ben sırf iş olmasın diye beden derslerinde pantolonun altına eşofman giymiş insanım.
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
"Bir gün oturup çay içelim seninle, Çaylar benden olur, manzara senden."
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez...
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
|
Yeryüzünün 37 Yıldızlı tek otelidir Madımak . . . |
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
10 liraya "kitap pahalı" diye almayıp,
50 liraya fal baktıranların ülkesi TÜRKİYE... |
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
75 yaşındaki bir amcanın 15 yaşındaki çocuğun ayakkabısını boyaması zoruma gidiyor.
|
|
|
|
moschino
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Odamda bir sivrisinek var sanki ben onun odasındaymışım gibi davranıyor bana :)
|
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
moschino
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayatın Dedikodusu Kısadır ;
-Doğdu , -Büyüdü , -Öldü. |
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
benzine yine zam gelmiş, gidip arabanın deposunda ki benzini satayımda kendime yeni bir araba alayım..
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hepinizin milyarlık telefonları olabilir. Ama 41 kuruşluk " Özledim " mesajına hasretsiniz.
|
|
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Pug' um kadar zevk verseydin güzelim vites yerine elini tutardım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Kızın hasını kolda pugun hasını ışıkta severim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
'‘Ben bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye’'
Sonra birde gidip ocağa bakarım çay olmuş mu diye.. Çay önemli... |
|
|
|
Echibles
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dinlemesini bilirsen en aptaldan bile birşeyler öğrenebilirsin.
|
|
BeyazInci
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BeyazInci
|
Biriki manalı söz de ben ilave edeyim artık:
1- Konusmadan önce insan söze hükmeder konustuktan sonra söz insana hükmeder 2- Boş Zaman Yoktur... Boşa Geçen Zaman Vardır! 3- Uçurtmanın uçmasını sağlayan rüzgar kuvveti değil, bu kuvvete karşı gelmesidir. Düzenleyen BeyazInci - 27 Temmuz 2014 Saat 01:07 |
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzeldi
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bazen insanları kırmak gerekir, içinde ne olduğunu görebilmek için.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1516171819 20> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |