![]() |
|
Pug 307 Xenon kit - Spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 20:41 |
307 icin xenon seciminde bu ürünler hakkında ne düsünüyorsunuz?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apex-i'yi de gördüm fakat bilmiyorum. Bu yaylara 5 yıl garanti veriyorlar o bana biraz mallarına güvendiklerini düsündürdü yoksa yaya bir sey olsa gönderecegimden degil. Apex-i icin ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
Cok tesekkür ederim. O zaman apexi'de karar kıldım. Xenon icinde bakalım artık. Farları xenon alıp sis ve uzunları normal beyaz lamba alırım diyorum.
|
|
![]() |
|
azade53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2013 Konum: izmir aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
aracı alçaltmak için helezon değişimi yeterli oluyormu ?
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
xenonlar için birşey diyemecegim fakat yay konusu hassastır,bütçenizi biraz zorlayıp daha iyi bir yay tercih etme şansınız varsa onlara yönelin derim.Ben eibach 5cm kullanıyordum,gayet iyi memnundum,307 için iyi olacaktır fakat konfordan biraz ödün verirsiniz haberiniz olsun..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Yok zaten vazgectim. Catır cutur gezecegime, leylek gibi gezerim daha iyi. Merceksiz xenon kullanımınıda arastırmalardan sonra hos bulmuyorum artık :)
|
|
![]() |
|
scarface ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: usak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mrb arkadaşlar 3gün önce netten xcartuning diye bir siteden apexi diye pejo 307 arabama spor yay aldım adamlar bildiğin duvar boyasıyla helezonları sarıya boyamışlar kutusu yok üzerinde ki isimler silinmiş ikinci el gibi spor yay gönderdiler millet netten adam dolandırıyor valla vizeye yetişmeyeceği için geri iade de edemedim o firmanın ürünlerine güvenmeyin derim.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
belgesi faturası fln yok mu? gecmis olsun bu arada.. |
|
![]() |
|
scarface ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: usak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Var ama olsa ne olacakki geri iade etsem uzun sürecek kabullendik mecburen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |