![]() |
|
206 ya Devir Saati Takmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2013 Saat 16:58 |
|
Meraba arkadaşlar aracın devir saati aldığımdan beri bozuk ilk zamanlar arada bir çalışıyordu,şimdi çıt çıt ses geliyor yukarı doğru kalkmaya çalışıyor ama kalkmıyor sıkıntı ne olabilir ? yoksa devir saatimi alıyım :)
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı sıkıntı bende de var. Ama benim aldığımda yoktu. Başlarda yukarı cikmak icib debelense de yorgun düştüğünden midir bilmem artık hic zorlamiyor bile ölü gibi yatıyor :)
Sol direğe takılan 3lu devir saatlerinden mi taksam diye düşündüm ama sanırım onlar da çalışmaz, kendi devir saatine bagliyolardir , kesin bi bilgim yok. Bilenler yardımcı olursa güzel olur takipteyim :) |
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eğer dediğin gibi yerinden oynuyorsa yukarı çıkmakda zorlanıyorsa göstergede sıkıntı var ki ozaman yana devir saati takılır. ama yok devire gelen müşürlerde sıkıntı varsa yanlara takılan spor göstergelerde bi işe yaramaz sana tavsiyem ön paneli elektirikcide söktürüp göstergede arıza olup olmadığına baktırmakdır? eğer paneli açmada zorlanırlarsa önce müşürede baktırabilirsin ama sanmıyorum paneli açmasının okadar zor olucanı... gelişmeleri yazarsan sevinirim.
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Öncekikle ilgine teşekkürler recep abi. Aldığımdan beri yanmayan orto konsol ve bu devir saati canımı çok sıkıyor . Ama önceliği hep diğer modifikasyonlara verip bunları es geçtim. En son forumdan serkan abiden gti sislerini aldım. Sisleri taktirmak dahil en ufak bisi yapacak durumum yok su anda bakalım umudumuz milli piyango :D |
||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
sorma "O" milli piyangoya bende umut bağladım ama keşke çıksada tüm arkadaşların sıkıntılarını gidersem :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
206 kullanan herkesin başına gelmiştir bu gösterge arzası devır satının olduğu yerde kalması bu basıt bır sorun kesınlıkle arkasında başka bir şey aramayın istisnalar olabılır ama genelde panel arza yapıyor işi bilen bir elektrikçi 15 dk içinde halledicektir ama bu iş için sağda solda gayet sağlam fiyatlar çekenler var (180 - 250 TL vb. sadece çıkma bir panelede 600 TL fiyat biçiyorlar) piyasayı bır araştırın derım daha uygun fıyatlara daha ıyı yapanlarda çıkıyor ayrıyetten saat almaya gerek yok .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Ufak bir düzeltme yapayım, RPM görebilmek için bobinin (-) ucundan kablo almak yeterlidir. Genelde gösterge sıkıntısı aydınlatma değişimi kadran renk değişimi vb gibi işlemlerden sonra meydana gelir. Bunun nedeni ise sökülen ibrelerin belirli bir ağırlıkla takılması gerektiği içindir. |
||
![]() |
||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
ankaralılar için şaşmazda sadece gösterge işi ile uğraşan biyer var, oraya bi gösterin bence
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
P.m atar mısınız ? |
||
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Arkadaşlar tamir işine pek girmek istemiyorum diğer yerlerde bozulur diye ama devir saati az bişey oynuyor devir saati alarak çözmeyi düşünüyorum bu sorunu :)
|
||
|
||
![]() |
||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
yerini soruyosan tam tarif veremiyorum çünkü birbirine benziyo sanayinin içi:) ama şöyle söylim istanbul yolundan şaşmaza dönünce ya ilk yada ikinci sağ sonra sol yapıyosun arada biyerde oralarda sorsan gösterirler
|
||
![]() |
||
|
bozmuyolar şöyle söylim adam eliyle saati çeviriyodu bende ondan gördüm aynısını yaptım arkadaki motorunu bozdum tekrar gittim adama 70 tl ye değiştirdi motoru, dedim senin gibi bende çevirdim yerine getirmek için ben yapınca niye bozuldu dedim adam güldü senin çevirmenle benimki birmi dedi:) İŞİN PÜF NOKTASI ibreyi yerine getirmek için çevirirken eyer duraksarsan saatin motoru bozuluyo, adam çeviriyo mesela yerini tutturamassa bi tur daha attırıyo yavaş yavaş iterek çevirmiyo. uzun oldu ama bilginiz olsun diye anlatayım dedim
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Tarif ettiğin yer dar sokakta köşedeki dükkan :) mercedes servisinin başlagıcından sağa gir sol köşe
|
||
![]() |
||
|
mersedesi hatırlamıyorumda yanında pejo servisi var bitane
|
||
![]() |
||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
benimkie can çekişiyor, aracı aldığımda test için çevreyolunda bastım sonra şehir içinde iktidarsızlaştı. bunlarda da tel gibi bişi falan mı var çalışma sistemi nasıl bişey?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |