![]() |
|
Ahh bu Fincanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2013 Saat 22:23 |
hocam bizim yan tarafta dükkana bi GTI gelmişti sadece kırık olanlar değiştirildi.! kapağı açtır, sorunlu dediklerine baktır eğer bulunduğun yerde yeni fincanları bulabilirsen karşılaştır? inşallah tamamını değiştirmek zorunda kalmazsınız. . .
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani acikcasi herkes derken peugeot servisten bahsediodm :) kibrista oldugum icin biraz sikkintim var birde kendi ustam var servisten haric o ustada istersen hepsini degiştir kafan rahat etsin dedi
peki carbon clean veya würt motor ici temizleme atsam nasil bir gelişim alirim ? nede olsa arabam 93bin km de benzin hoş kktc de lpg de hic yok acaba kurum baglamis olabilirmi ? |
|
![]() |
|
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Herkez dedğin kim? o diyenler acaba hiç değiştirmişmi :) Kulaktan dolma bilgilerle cevap veriyorlar. Yada size sorayım yada bu yazıyı okuyanlara çevrenizdekilerden aracının fincanlarını değiştiren oldumu hiç :) ciddi bir sıkıntı yok ise hepsinin değişmesine gerek yoktur.
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Arkadaslar bu arada ina marka 206 gti icin subap fincanlari buldum bildigim kadari ile 206 gti ve 307 xsi ayni motoru kullaniyor bu fincanlar benimkine uyarmi ?
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-GTI-SUBAP-FINCANI,PR-1799.html |
|
![]() |
|
acypower cevapin icin tesekkürler bendekilerin sorunun kırılma oldugunu zannetmiorm galiba daha önceki sahibinden dolayi kotu yag kullanımından fincanlarin tam kapanmamasi ve ses yapmasi bende aslidan hangisi bozuksa onu degiştirmek istedim fakat herkes acilmisken hepsi degiştir diyor ama az deil 50*16 taneden 800 tl yapiyor sen degiştirdikten sonra bir sikinti yasadinmi peki ?
|
|
![]() |
|
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Merhaba, fincanlar öyle kolay kırılacak bir parça değildir.
Önceki aracımda Nos kullanırken 1 kere vites kaçırdım ona istinaden benimde fincan kırıldı. Açıp baktığımızda hepsinin kırık olmadıgını gördük ve sadece kırık olanları değiştirdik. İmkanınız var ise açın bakın kaç tanesi kırıksa ona göre değiştirin. |
|
![]() |
|
Herkese iyi aksamlar bu konuyla ilgili 1-2 konu daha acmistim ama o gün bu gündür bir sonuca ulasamadim malum motordan gelen sırıltı hırıltı tarzinda ses...
bugun ilanlarda 307 xsi modelin satilik oldguunu gördüm adama msj atip rica ettim arabalari karsilastirabilirmiyim diye geri dönmeyince telefonundan arayip aliciymis gibi arabayi bir güzel kullandim :) kıbrısta bu araclardan bulmak gercekten cok zor araci kullandigimda motor kalkista ve viteslerde sessizligini gördüm ayni benim arabanin eski hali gibiydi benim sikintim ise bugune kadar bu sesin fincanlardan geldigine emin olamayip okadar masrafi yapmak istemiyordum taki bugune kadar artik eminim satilik arac 170 bin km benim aracim 93 bin km de olmasina ragmen benimkinde bir hirilti sirilti var Yalniz arkadaslar sormak istedigim her bir fincan 50 tl 16 taneden 800 tl arti iscilik bu masrafa girmeden önce önerebiliceginiz herhangi birsey varmi ? yagimi yeni degistirdim 0-40 mobile newlife koydum ses hala var bu masrafa girmeden önce arkadaslar ne önerirsiniz ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |