![]() |
|
SATILIK AMFİ VE BASS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hayati09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 01:33 |
|
ARKADAŞLAR ELİMDE JBL 1000LİK BASS BUFER VAR VE HEİ (JBL YAN MARKASI) MARKA AMFİ VARDIR SIFIR AYARINDADIR. 500 TL VE PAZARLIK VARDIR
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
500 mü
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
![]() ![]() ![]() Sıfırları bu fiyata değil ama sayın satıcı.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
+106
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Fiyat bencede fazla ürünleri az çok bılıyorum bu şekılde zor satarsınız media markta 299 TL idi Pıoner orjınal set anfi + Sub + Kablo takım olarak 1400 lük sub 2400 lük anfi.Yınede hayırlı satışlar...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
hayati09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
arkadaşlar yazmasını unuttum kablolar ve 2 tane haporlörde var onun için düzeltmesini bilemedim onun için
|
||
![]() |
||
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
Olsun yinede 500 mü?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |