![]() |
|
BU GECE DON OLABİLİR ! ! ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 Saat 20:12 |
aklette olucakmı
![]() |
|
![]() |
|
Londa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2013 Konum: Azerbaycan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim antifriz mavi rengde, antifrize su katmayi ilk defa duydum, biz sadece antifriz dokuyoruz, simdi Peugeot 3008 kullaniyorum, daha once Hyundai Accent vardi, ona da sadece antifriz ilave ediyorlardir serviste.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aynen allaha emanet antifizde neymiş
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
o soğukda para versen inmem aşşaya hacı abi :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Bende mavi antifiriz vardı, mavi koydum :D istanbulda o kadar kar olmuyor gerekirse arabayı işten gelince ve gece yatmadan önce bi 10' ar dakika çalıştırırım.
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Bende en son radyatörümü ve borularımı değiştirdim castrol mavi antifiriz %50 %50 Saf su koydum ölçümde -20 çıktı buda ideal bir derece (Saf suda daha iyi karışım ve kireçlenmeyi minimuma indirmek için) organik ( kırmızı antifiriz yeni nesil araçlar için üretilmiş olup içindeki etken maddeler mavi antifirize göre daha fazla olup aşındırıcıdır. Aracınız Eski modelse Kesinlikle Kullanmayınız ayrıca kalorifer su eksiltmez sizin büyük ihtimalle kalorifere giden borulardan biri kaçırıyor olabilir kuru zeminde aracı gözlemeyin ve araç içinede bakın yavaş yavaş petektende kaçırıyor olabilir. Geçmiş Olsun...
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun omurlu olmasi açısından kirmizi antifiriz tavsiye ederim. sayet ben oyle yaptim. yeni nesil araclarda kirmizi kullaniliyor.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
antifiriz i yaz kis eksik etmeyin arkadaslar
ne diyelim donsuz geceler
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mavi antifiriz en rahatı bence yarısı su yarısı mavi,tabi iklim koşullarına göre değişir.Castrol un mavi antifirizi var 4 mevsim olan 3 LT -40 a kadar koruma sağlıyor nerdeyse daha ne olucak ki ayrıca bulunduğunuz yer -20 yi geçmiyorsa aracınızında yaşı varsa kesınlıkle saf antıfırızı doldurmayın derım mutlaka su ıle seyreltilmeli ve son olarak kalorıfer açmak su eksılmesıne yol açmaz en azından ben kendı aracımda böyle bısey gormedım dıyım daha anlamlı olsun ayrıca antifiriz donmaz ve buharlaşmaz diye biliyorum :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Dün akşam antifiriz koydum
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok abicim sizin arabalarda sorun var sana öyle geliyor, kalorifer çalışmasıyla su eksiltmez.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi götürüyor test edildi denendi :)
bmw 3.18 de denedik bugün 4.gün suyu baya bi eksiltmiş normalde o arabaya 2 haftada bi su koyuyorduk kışın götürüyor hacı abi |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kalorifer açıkken su mu götürüyor? Daha neler :) öyle olsaydı benim eski 206 motor yerdi, nerdeyse 5 sene hiç su veya antifiz eklemedim.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar kalorifer açıkken aşırı derecede radyatörden su götürüyor o yüzden eksiltmesi normal :) ayrıca kırmızı daha iyisiymiş bunuda öğrendim fiyattan başlıca belli oluyor :) kartalıma mavi antifiriz koydum 4 mevsimlik olanı :) 306 mada kırmızı koyduk hayırlısı artık... herkese hayırlı uğurlu olsun kış dönemi açıldı artık :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Ben perşembe günü değiştirdim aldığımdan beri seviye çok düşüktü saf su ilave ediyordum, sanayide sistemi boşalttık ustanın tavsiyesi olarak 3 lt kırmızı ve 1 ltden fazla saf su koyduk ,ertesi gün seviye düşmüştü yarım lt daha saf su ilave ettim.. henüz daha kontrol edemedim seviyeyi..dikkat etmek gerekiyor
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Mavi yada yeşil koyabilirsin, %50 su %50 antifiriz olarak.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aslında benimde koymam lazım sanırım bunun bi standartı varmıdırki hangisinden koymak lazım?
|
|
|
![]() |
|
amin cümlemizi inşaallah teşekkürler serkan müdürüm
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
o zaman şöle yeşil usta sürücüler için sarı da yeşilden önce kullanılan
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |