![]() |
|
BU GECE DON OLABİLİR ! ! ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Edit: Eski arabamdaki de sarıydı :)
Düzenleyen Serkan - 07 Aralık 2013 Saat 21:01 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
mavi antifiriz erkekler için kırmızı olan bayanlar için imal edilmiş bence
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
henüz bizimkindede yok antifiriz kırmızı ne işe yarıyo mavi ne işe yarıyo merak etmiyo değilim :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
arkadaşlar hava aşırı dercede soğuk google amcamızdan sordum %80 ihtimal don olabilir diyor :) antfirizi olmayan arkadaşlar şayet ben koymadım :) koymalarını tavsiye ederim... sizce hangi renk antifiriz koymalıyım mavi ani ısı değişikliğine yol açıyormuş doğrumu bilmiyorum ama kırmızı daha iyi diyorlar sizce?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |