![]() |
|
Jant Boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 19:47 |
|
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bi oto yıkamada jantların 1 hafta sonra yıkat bakalım sonuç ne olucak :) ama hoş olmuş....
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1 ayı geçti bunu yapalı... en az 10 sefer yıkattım atma yok.. zımpara yapmıştım daha önce
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
yıkatmadan sonra çıkmadıysa dahada bir şey olmaz güzel işçilik :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
teşekkür ederim.. bitanesinde biraz akma var onu havalar ısınınca tekrar boyayacağım :)
birde boya önemli. Hammerite diye bir boya kullandım tavsiye ederim :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
saol bilgi için ama bende yeni boyattım :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
onları kendim boyadım jantlar boyanırken :) saolasın :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |